Oversett med Google Pixel Buds

Enten du er på reise i utlandet eller bare kommuniserer med folk som snakker andre språk, gjør Pixel Buds det hele enklere med oversettelse direkte i øret når du bruker en Pixel-enhet eller en annen telefon med Android 6.0 eller nyere. Når du vil snakke med noen, kan du bruke samtalemodus. Når du vil følge med og forstå hva som blir sagt, kan du bruke transkriberingsmodus for å høre talespråk oversatt direkte i øret – samtidig som du får en transkripsjon på telefonen.

For å bruke ørepluggene sammen med Google Oversetter trenger du

Google Oversetter er tilgjengelig på alle Assistent-optimaliserte hodetelefoner og Android-telefoner. Google-assistenten via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig på Android og krever at du har en Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Snakk med noen

How To Translate with Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Med Google Oversetter-appen på telefonen kan Google Pixel Buds oversette samtaler mellom de følgende språkene:

Afrikaans

Engelsk

Japansk

Serbisk

Arabisk

Finsk

Khmer

Singalesisk

Armensk

Fransk

Koreansk

Slovakisk

Bengali

Tysk

Latvisk

Spansk

Katalansk

Gresk

Nepali

Swahili

Kinesisk

(bare mandarin)

Hindi

Norsk

Svensk

Kroatisk

Ungarsk

Polsk

Tamil

Tsjekkisk

Islandsk

Portugisisk

Thai

Dansk

Indonesisk

Rumensk

Tyrkisk

Nederlandsk

Italiensk

Russisk

Vietnamesisk

Trinn 1: Velg språk

Med Google-assistenten: Be Google-assistenten om hjelp til å oversette på Google Pixel Buds.

Merk: Du må ha en Google-konto.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørene, kan du aktivere Google-assistenten ved å trykke og holde på en av ørepluggene eller si «Hey Google».
  2. Be Google-assistenten om hjelp til å oversette et språk. Du kan for eksempel si «Hjelp meg med å snakke spansk».

Dette starter Google Oversetter i samtalemodus med standardspråket ditt og språket du ber om.

Uten Google-assistenten: Velg språk

1. Åpne Oversetter Oversetter-appen.
  2. Nederst til venstre velger du språket du snakker.
  3. Nederst til høyre velger du språket den andre personen snakker.
  4. Trykk på Samtale Samtale.

Trinn 2: Start samtalen

1. Trykk og hold på en av ørepluggene.
  2. Begynn å snakke på språket som er oppført under hodetelefonikonet.
  3. Løft fingeren fra ørepluggen når du er ferdig.

Deretter oversetter og leser telefonen opp det du har sagt, på språket du har valgt.

Trinn 3: Få svar

1. Trykk på den høyre mikrofonen i Google Oversetter Tale.
  2. Be den andre personen om å snakke.

Når den andre personen er ferdig med å snakke, oversettes svaret til språket ditt og spilles av i ørene dine via Google Pixel Buds.

Lytt til et annet språk med transkriberingsmodus

Hvis du har Google Oversetter-appen på telefonen din, kan du lytte til kontinuerlig oversatt talespråk med Pixel Buds og få en transkripsjon på telefonen med hovedtrekkene i det som blir sagt.

Transkriberingsmodusen på Pixel Buds kan foreløpig oversette fra engelsk til fransk, tysk, italiensk og spansk.

Med Google-assistenten

Trinn 1: Be Google-assistenten om å transkribere med Google Pixel Buds

Merk: Du må ha en Google-konto for å få tilgang til alle funksjonene i dette trinnet.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørene, kan du aktivere Google-assistenten ved å trykke og holde på en av ørepluggene eller si «Hey Google».
  2. Be Google-assistenten om hjelp til å forstå et språk. Du kan for eksempel si «Ayúdame a entender inglés» (hjelp meg å forstå engelsk). Du finner mer informasjon i denne artikkelen: Få hjelp av Google-assistenten på Google Pixel Buds.

Google Oversetter startes deretter i transkriberingsmodus for å lytte til språket du ber om (engelsk), og oversette det til standardspråket ditt (fransk, tysk, italiensk eller spansk).

Assistentspørringer for transkriberingsmodus

Fransk: Hey Google, aide-moi à comprendre l’anglais.

Tysk: Hey Google, hilf mir, Englisch zu verstehen.

Italiensk: Hey Google, aiutami a capire l’inglese.

Spansk: Hey Google, ayúdame a entender inglés.

Trinn 2: Begynn å lytte

1. Lytt med Google Pixel Buds, og følg med på en oversatt transkripsjon på telefonen. Teksten leses bare opp etter at hver setning er oversatt.

Uten Google-assistenten

Trinn 1: Velg språk

1. Åpne Oversetter Oversetter-appen.
  2. Trykk på Transkriber Transkriber.
  3. Nederst til venstre velger du språket du vil lytte til (støttet språk: engelsk).
  4. Nederst til høyre velger du språket du vil at den muntlige teksten skal oversettes til (støttede språk: fransk, tysk, italiensk eller spansk).

Trinn 2: Begynn å lytte

1. Lytt med Google Pixel Buds, og følg med på en oversatt transkripsjon på telefonen. Teksten leses bare opp etter at hver setning er oversatt.

Tips

Transkriberingsfunksjonen fungerer best i rolige omgivelser der én person snakker om gangen. I andre situasjoner fungerer appen så godt som mulig for å gi deg hovedtrekkene i det som blir sagt.

Feilsøk

• Flytt deg nærmere lydkilden
  • Lydkilden kan være for lav, rask eller vanskelig å forstå. Hvis det er mulig, kan du be taleren om å snakke høyere, saktere eller tydeligere
  • Slå mikrofonen av/på
  • Sjekk at riktig inndata-/utdataspråk er valgt
  • Sjekk wifi-tilkoblingen

Krever en Google Assistent-kompatibel Android 6.0-enhet eller nyere, en Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Oversettelser skjer ikke umiddelbart. Du finner informasjon om tilgjengelige språk på g.co/pixelbuds/help

Pixel Buds (2017)

Med Google Pixel Buds kan du enkelt kommunisere med folk som ikke snakker samme språk som deg.

Du trenger følgende:

• en Android-telefon med Google-assistenten
  • Google Pixel Buds som er koblet til telefonen din
  • den mest oppdaterte versjonen av Google Oversetter-appen
  • den nyeste versjonen av Google-appen
Google Oversetter er tilgjengelig på alle Assistent-optimaliserte hodetelefoner og Android-telefoner.
Google-assistenten på Google Pixel Buds er bare tilgjengelig på Android og krever en Assistent-optimalisert Android-enhet og datatilkobling. Du finner minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Oversett uten Google-assistenten

Trinn 1: Velg språk

1. Åpne Oversetter-appen .
  2. Øverst til venstre velger du hvilket språk som skal snakkes inn i Pixel Buds.
  3. Øverst til høyre velger du språket som skal snakkes inn i telefonen som svar.
  4. Trykk på mikrofonen midt på kortet for å starte samtalemodus.

Trinn 2: Start samtalen

1. Trykk og hold på den høyre ørepluggen.
  2. Begynn å snakke på språket som er oppført under hodetelefonikonet.
  3. Løft fingeren fra den høyre ørepluggen når du er ferdig.

Da oversetter telefonen det du sa på det valgte språket, slik at den andre personen forstår det.

Trinn 3: Få svar

1. Hold fingeren på mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours i Google Oversetter-appen.
  2. Etter lydsignalet lar du den andre personen svare på språket som er oppført under mikrofonikonet.
  3. Når hen er ferdig med å snakke, løfter du fingeren fra mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours.

Når den andre personen er ferdig med å snakke, oversettes svaret til språket ditt og spilles av i ørene dine via Google Pixel Buds.

Oversett med Google-assistenten

Trinn 1: Be Google-assistenten om å hjelpe deg med å oversette på Google Pixel Buds

Merk: Du må ha en Google-konto for å få tilgang til alle funksjonene som er oppført i dette trinnet.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørene, kan du trykke og holde på den høyre ørepluggen for å aktivere Google-assistenten.
  2. Be Google-assistenten om å oversette et språk. Du kan for eksempel si «Hjelp meg med å oversette spansk».

Dette starter Google Oversetter i samtalemodus med en kombinasjon av standardspråket ditt og språket du ber om.

Trinn 2: Start samtalen

1. Trykk og hold på den høyre ørepluggen.
  2. Begynn å snakke på språket som er oppført under hodetelefonikonet.
  3. Løft fingeren fra den høyre ørepluggen når du er ferdig.

Da oversetter telefonen det du sa på det valgte språket, slik at den andre personen forstår det.

Trinn 3: Få svar

1. Hold fingeren på mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours i Google Oversetter-appen.
  2. Etter lydsignalet lar du den andre personen svare på språket som er oppført under mikrofonikonet.
  3. Når hen er ferdig med å snakke, løfter du fingeren fra mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours.

Når den andre personen er ferdig med å snakke, oversettes svaret til språket ditt og spilles av i ørene dine via Google Pixel Buds.