Oversæt med Google Pixel Buds

Uanset om du prøver at finde vej i udlandet eller lære flersprogede familiemedlemmer og nye venner bedre at kende, gør Pixel Buds det hele meget nemmere takket være oversættelse direkte i dit øre, når du bruger en Pixel-telefon eller en enhed med Android 6.0 eller nyere. Når du taler med en person, kan du bruge samtaletilstand. Når du vil følge med i og forstå, hvad der bliver sagt, kan du takket være transskriberingstilstand få oversat tale direkte i øret samt få en transskription på din telefon.

Hvis du vil bruge Google Oversæt, skal du bruge:

Google Oversæt er tilgængelig på alle høretelefoner og Android-telefoner, der er optimeret til Assistent. Google Assistent på Google Pixel Buds er kun tilgængelig på Android og kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere samt indbygget Assistent, en Google-konto og en internetforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster. Se minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Tal med nogen

How To Translate with Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Ved hjælp af appen Google Oversæt på din telefon kan dine Google Pixel Buds oversætte samtaler på følgende sprog:

Afrikaans

Engelsk

Japansk

Serbisk

Arabisk

Finsk

Khmer

Singalesisk

Armensk

Fransk

Koreansk

Slovakisk

Bengali

Tysk

Lettisk

Spansk

Catalansk

Græsk

Nepalesisk

Swahili

Kinesisk

(kun mandarin)

Hindi

Norsk

Svensk

Kroatisk

Ungarsk

Polsk

Tamil

Tjekkisk

Islandsk

Portugisisk

Thai

Dansk

Indonesisk

Rumænsk

Tyrkisk

Hollandsk

Italiensk

Russisk

Vietnamesisk

Trin 1: Vælg sprog

Med Google Assistent: Bed Google Assistent om hjælp til at oversætte på Google Pixel Buds

Bemærk! Der kræves en Google-konto.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørerne, skal du holde fingeren nede på en af øretelefonerne eller sige "Hey Google" for at aktivere Google Assistent.
  2. Bed Google Assistent om at hjælpe dig med at oversætte et sprog. Du kan f.eks. Sige "Hjælp mig med at tale spansk".

Dette starter Google Oversæt i samtaletilstand med dit standardsprog og det sprog, du anmoder om.

Uden Google Assistent: Vælg dine sprog

1. Åbn Oversæt Appen Oversæt.
  2. Vælg det sprog, du taler, nederst til venstre.
  3. Nederst til højre skal du vælge det sprog, som den anden person taler.
  4. Tryk på Samtale Samtale.

Trin 2: Start din samtale

1. Hold en af øretelefonerne nede.
  2. Begynd at tale på det sprog, der er angivet under headsetikonet.
  3. Fjern fingeren fra øretelefonen, når du er færdig.

Din telefon oversætter og oplæser derefter, hvad du siger, på det valgte sprog.

Trin 3: Få svar

1. I Google Oversæt skal du trykke på den højre mikrofon Tale.
  2. Få den anden person til at tale.

Når den anden person er færdig med at tale, oversættes vedkommendes svar til dit sprog, og det oversatte svar afspilles i dine ører via dine Google Pixel Buds.

Lyt til et andet sprog med transskriberingstilstanden

Med appen Google Oversæt på din telefon kan dine Pixel Buds hjælpe dig med at lytte til talt sprog, der løbende oversættes i dit øre, med en transskription på din telefon, der giver dig et overblik over, hvad der siges.

Transskriberingstilstanden på Pixel Buds understøtter i øjeblikket oversættelse fra engelsk til fransk, tysk, italiensk eller spansk.

Med Google Assistent

Trin 1: Bed Google Assistent om hjælp til at transskribere på Google Pixel Buds

Bemærk! Du skal have en Google-konto for at få adgang til alle de funktioner, der er angivet under dette trin.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørerne, skal du holde fingeren på en af øretelefonerne eller sige "Hey Google" for at aktivere Google Assistent.
  2. Bed Google Assistent om at hjælpe dig med at forstå et sprog. Du kan f.eks. sige "Ayúdame a entender inglés". Du kan få flere oplysninger ved at gå til Få hjælp af Google Assistent på Google Pixel Buds.

Dette starter Google Oversæt i transskriberingstilstand, hvor du lytter til det sprog, du anmoder om (engelsk), og oversætter til dit standardsprog (fransk, tysk, italiensk eller spansk).

Forespørgsler til Assistent til transskribering

Fransk: Hey Google, aide-moi à comprendre l’anglais.

Tysk: Hey Google, hilf mir, Englisch zu verstehen.

Italiensk: Hey Google, aiutami a capire l’inglese.

Spansk: Hey Google, ayúdame a entender inglés.

Trin 2: Begynd at lytte

1. Lyt via dine Google Pixel Buds, og følg også en oversat transskription på din telefon. Teksten læses kun op, efter hver sætning er oversat.

Enheder uden Google Assistent

Trin 1: Vælg dine sprog

1. Åbn Oversæt Appen Oversæt.
  2. Tryk på Transskribering Transskribering.
  3. Nederst i venstre hjørne skal du vælge, hvilket sprog du vil lytte til (understøttet sprog: engelsk).
  4. Nederst i højre hjørne skal du vælge det sprog, som tale skal oversættes til (understøttede sprog: fransk, tysk, italiensk eller spansk).

Trin 2: Begynd at lytte

1. Lyt via dine Google Pixel Buds, og følg også en oversat transskription på din telefon. Teksten læses kun op, efter hver sætning er oversat.

Tips!

Funktionen til transskribering fungerer bedst i stille omgivelser, hvor én person taler ad gangen. I andre situationer gør appen stadig sit bedste for at gengive, hvad der siges.

Fejlfinding

• Gå tættere på lydkilden
  • Lydkilden kan være for stille, hurtig eller svær at forstå. Hvis det er muligt, kan du bede den, der taler, om at tale højere, langsommere eller tydeligere
  • Slå mikrofonen til/fra
  • Tjek, at dine input-/outputsprog er korrekte
  • Tjek Wi-Fi-forbindelsen

Kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere, som kan køre Google Assistent, samt en Google-konto og en internetforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster. Oversættelsen sker ikke øjeblikkeligt. Du kan se de tilgængelige sprog på g.co/pixelbuds/help

Pixel Buds (2017)

Takket være dine Google Pixel Buds kan du nemt tale med en person, der ikke taler samme sprog som dig.

Du skal bruge følgende:

• En Android-telefon med Google Assistent
  • Google Pixel Buds, som i øjeblikket er forbundet til din telefon
  • Den nyeste version af appen Google Oversæt
  • Den nyeste version af Google-appen
Google Oversæt er tilgængelig på alle høretelefoner og Android-telefoner, der er optimeret til Assistent.
Google Assistent i Google Pixel Buds er kun tilgængelig på Android-enheder og kræver en Android-enhed, der er optimeret til Assistent, og en dataforbindelse. Se minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Oversæt uden Google Assistent

Trin 1: Vælg dine sprog

1. Åbn appen Oversæt .
  2. Øverst til venstre skal du vælge, hvilket sprog der skal tales ind i Pixel Buds.
  3. Øverst til højre skal du vælge det sprog, der tales ind i telefonen som et svar.
  4. Tryk på mikrofonen på midten af kortet for at starte samtaletilstand.

Trin 2: Start din samtale

1. Hold den højre øretelefon nede.
  2. Begynd at tale på det sprog, der er angivet under headsetikonet.
  3. Fjern fingeren fra højre øretelefon, når du er færdig.

Din telefon oversætter derefter det, du har sagt, på det valgte sprog, så den anden person kan forstå det.

Trin 3: Få svar

1. Hold fingeren nede på mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours i appen Google Oversæt.
  2. Efter der afspilles en lyd, skal du få den anden person til at svare dig på det sprog, der er angivet under mikrofonikonet.
  3. Når vedkommende er færdig med at svare, skal du fjerne fingeren fra mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours.

Når den anden person er færdig med at tale, oversættes vedkommendes svar til dit sprog, og det oversatte svar afspilles i dine ører via dine Google Pixel Buds.

Oversæt med Google Assistent

Trin 1: Bed Google Assistent om hjælp til at oversætte på Google Pixel Buds

Bemærk! Du skal have en Google-konto for at få adgang til alle de funktioner, der er angivet under dette trin.

1. Når du har Google Pixel Buds i ørerne, skal du holde den højre øretelefon nede for at aktivere Google Assistent.
  2. Bed Google Assistent om at hjælpe dig med at oversætte et sprog. Du kan f.eks. Sige "Hjælp mig med at forstå spansk".

Dette starter Google Oversæt i samtaletilstand med dit standardsprog og det sprog, du har bedt om hjælp til at oversætte.

Trin 2: Start din samtale

1. Hold den højre øretelefon nede.
  2. Begynd at tale på det sprog, der er angivet under headsetikonet.
  3. Fjern fingeren fra højre øretelefon, når du er færdig.

Din telefon oversætter derefter det, du har sagt, på det valgte sprog, så den anden person kan forstå det.

Trin 3: Få svar

1. Hold fingeren nede på mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours i appen Google Oversæt.
  2. Efter der afspilles en lyd, skal du få den anden person til at svare dig på det sprog, der er angivet under mikrofonikonet.
  3. Når vedkommende er færdig med at svare, skal du fjerne fingeren fra mikrofonikonet Click or touch microphone to record sound on tours.

Når den anden person er færdig med at tale, oversættes vedkommendes svar til dit sprog, og det oversatte svar afspilles i dine ører via dine Google Pixel Buds.