Slik bruker du Google Pixel Buds

Google Pixel Buds er laget for å gi deg en behagelig lytteopplevelse av høy kvalitet. Finn ut hvordan du justerer Pixel Buds slik at de passer best mulig til ørene dine.

Pixel Buds Pro

How To Wear Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Få riktig passform

Sett ørepluggen forsiktig inn i øret. Når du har satt inn hver øreplugg, vrir du den litt frem og tilbake til den sitter behagelig på plass når du beveger hodet eller trykker på en av ørepluggene.

Juster passformen

Pixel Buds har middels store øretupper satt på som standard, og det følger med små og store øretupper, slik at du kan justere passformen. Ører er unike, så venstre øre kan være forskjellig fra høyre øre. Prøv forskjellige størrelser for hvert øre for å finne den som passer best. En tett forsegling gir deg bedre lyd og støyreduksjon, og mikrofonen fungerer bedre. Hvis du ikke får lyd- eller samtalekvaliteten du forventer, kan du prøve større øretupper. For å bytte øretupp, dra av øretuppen som sitter på, og trykk den andre øretuppen på plass på ørepluggen til du kjenner et lite klikk. Dra forsiktig i øretuppen for å sjekke at den er skikkelig festet.

Sjekk av øretuppforseglingen

Du kan sjekke kvaliteten på øretuppforseglingen for å få best mulig lyd.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til telefoninnstillingene og så Tilkoblede enheter og så Innstillinger for Pixel Buds Settings.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Sjekk av øretuppforseglingen.

Alle ører er unike, og derfor er det ikke alltid mulig å få til en perfekt passform. Da kan lyd «lekke» inn utenfra. Med Silent Seal™ kan Pixel Buds Pro forme seg etter øret ditt og justere den aktive støyreduksjonen (ANC) for å kompensere, slik at du kan nyte musikken helt uforstyrret og høre videosamtaler tydelig.

Comply TrueGrip™-øretupper

Hvis øretuppene av silikon ikke passer perfekt, kan det være verdt å prøve øretupper av minneskum.

Du kan kjøpe Comply TrueGrip™-øretupper for Google Pixel Buds Pro i Google Store.

Pixel Buds og Pixel Buds A-Series

How to wear your earbuds | Google Pixel Buds

Få riktig passform

Sett ørepluggen forsiktig inn, med stabiliseringsbøylen inn i øret. Når du har satt inn hver øreplugg, vrir du den litt frem og tilbake til den sitter behagelig på plass når du beveger hodet eller trykker på en av ørepluggene.

Juster passformen

Pixel Buds har middels store øretupper satt på som standard, og det følger med små og store øretupper, slik at du kan justere passformen. Ører er unike, så venstre øre kan være forskjellig fra høyre øre. Prøv forskjellige størrelser for hvert øre for å finne den som passer best. En tett forsegling gir deg bedre lyd, og mikrofonen fungerer bedre. Hvis du ikke får lyd- eller samtalekvaliteten du forventer, kan du prøve større øretupper. For å bytte øretupp, dra av øretuppen som sitter på, og trykk den andre øretuppen på plass på ørepluggen til du kjenner et lite klikk. Dra forsiktig i øretuppen for å sjekke at den er skikkelig festet.

Pixel Buds (2017)

Google Pixel Buds er laget for å gi deg god lyd samtidig som de sitter behagelig i ørene. Følg trinnene nedenfor for å justere Pixel Buds slik at du får en best mulig lytteopplevelse.

Trinn 1. Juster bøylen for hver Pixel Bud

Dra i ledningen for å justere størrelsen på bøylen for hver Google Pixel Bud.

Trinn 2. Sett bøylene inn i ørene

Når bøylene er justert, setter du dem inn i ørene slik at de sitter behagelig.

Trinn 3. Fest Pixel Buds i ørene

Når bøylene er behagelig festet, skal Pixel Buds passe inn i ørene.