Google Pixel Buds dragen

De Google Pixel Buds zijn ontworpen voor hoogwaardige en comfortabele luisterfunctionaliteit. Ontdek hoe je de Pixel Buds zo kunt aanpassen dat ze goed in je oren passen.

Pixel Buds Pro

How To Wear Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

De juiste pasvorm vinden

Plaats het oordopje voorzichtig in je oor. Als je beide oordopjes hebt geplaatst, draai je ze iets heen en weer totdat ze op hun plek blijven zitten als je je hoofd beweegt of op een van de oordopjes tikt.

De pasvorm verbeteren

De Pixel Buds zijn standaard voorzien van medium oorkussentjes en worden geleverd met kleine en grote oorkussentjes zodat je de pasvorm kunt verbeteren. Oren zijn uniek, dus je linkeroor kan een andere vorm hebben dan je rechteroor. Probeer verschillende maten voor elk oor om de beste pasvorm te vinden. Met een strakke afsluiting heb je beter geluid, een betere ruisonderdrukking en betere microfoonprestaties. Probeer grotere oorkussentjes als je niet de verwachte audio- of gesprekskwaliteit krijgt. Als je andere oorkussentjes wilt proberen, trek je het bevestigde oorkussentje los en druk je het andere oorkussentje op het oordopje totdat je een lichte klik hoort. Trek voorzichtig aan het oorkussentje om te checken of het stevig is bevestigd.

Afsluiting oorkussentjes checken

Check de kwaliteit van de afsluiting van de oorkussentjes om het beste geluid te krijgen.

1. Op een Pixel-telefoon met Android 10 of hoger: Ga naar de instellingen van je telefoon en dan Verbonden apparaten en dan Instellingen van de Pixel Buds Settings.
    Op andere Android-apparaten: Open de Google Pixel Buds-app Pixel Buds.
  2. Tik op Afsluiting oorkussentjes checken.

Elk oor is uniek. Daarom is een volledige afsluiting niet altijd mogelijk en kan er geluid van buitenaf doorsijpelen. Silent Seal™ zorgt ervoor dat de actieve ruisonderdrukking van de Pixel Buds Pro zich aanpast aan de vorm van je oren, zodat je helemaal op kunt gaan in je muziek of je videogesprek duidelijk kunt horen.

Comply TrueGrip™-oorkussentjes

Als je geen perfecte pasvorm krijgt met onze siliconen oorkussentjes, zijn oorkussentjes met geheugenschuim misschien het proberen waard.

Je kunt Comply TrueGrip™-oorkussentjes voor de Google Pixel Buds Pro kopen in de Google Store.

Pixel Buds en Pixel Buds A-Series

How to wear your earbuds | Google Pixel Buds

De juiste pasvorm vinden

Plaats het oordopje voorzichtig met de stabilisatieboog in het oor. Als je beide oordopjes hebt geplaatst, draai je ze iets heen en weer totdat ze op hun plek blijven zitten als je je hoofd beweegt of op een van de oordopjes tikt.

De pasvorm verbeteren

De Pixel Buds zijn standaard voorzien van medium oorkussentjes en worden geleverd met kleine en grote oorkussentjes zodat je de pasvorm kunt verbeteren. Oren zijn uniek, dus je linkeroor kan een andere vorm hebben dan je rechteroor. Probeer verschillende maten voor elk oor om de beste pasvorm te vinden. Met een strakke afsluiting krijg je betere geluids- en microfoonprestaties. Probeer grotere oorkussentjes als je niet de verwachte audio- of gesprekskwaliteit krijgt. Als je andere oorkussentje wilt proberen, trek je het bevestigde oorkussentje los en druk het andere oorkussentje op het oordopje totdat je een lichte klik hoort. Trek voorzichtig aan het oorkussentje om te checken of het stevig is bevestigd.

Pixel Buds (2017)

De Google Pixel Buds zijn zo ontworpen dat ze uitstekend klinken en comfortabel in je oren zitten. Volg de onderstaande stappen om de Pixel Buds aan te passen voor de beste luisterfunctionaliteit.

Stap 1. Pas de lus voor elke Pixel Bud aan

Trek aan het snoer om de lusgrootte aan te passen voor elke Google Pixel Bud.

Stap 2. Stop de lussen in je oren

Als je de lussen hebt aangepast, stop je ze in je oren zodat ze comfortabel blijven zitten.

Stap 3. Zet de Pixel Buds in je oren vast

Met de lussen blijven de Pixel Buds goed in je oren zitten.