Få varsler via Google Pixel Buds

Bruk Google Pixel Buds til å motta og svare på innkommende meldinger, e-poster og viktige kalenderaktiviteter – uansett hvor du er. For å få varsler opplest på Google Pixel Buds Pro må trykk og hold-bevegelsen være konfigurert for assistenten for minst én av ørepluggene.

Viktig: For å bruke Google-assistenten på Pixel Buds må du ha en Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Se minimumskravene.

Før du begynner

Du må gi tilgang til varslene dine. Slik aktiverer du varsler:

1. Åpne Android-innstillingene på Pixel.
  2. Trykk på Varsler og så Appinnstillinger.
  3. Slå på varsler for Google.

Merk: Hvordan du kommer til innstillingene, kan variere avhengig av hvilken Android-enhet og -versjon du har.

Du må også slå på Oppleste varsler i menyen med Pixel Buds-innstillinger:

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Velg Google Assistent.
  3. Trykk på Oppleste varsler.
  4. Slå på Oppleste varsler Toggle on.
  5. I applisten slår du på varsler for appene du vil høre varsler fra.

Hør varslene dine

Når du bruker Pixel Buds, kan assistenten automatisk varsle deg om varsler etter hvert som de mottas på telefonen. For viktige varsler spilles det av en lyd, og det leses opp et sammendrag av varselet.

For å høre hele meldingen, trykk og hold på ørepluggen til du hører en lyd. Slipp deretter opp.

Hvis du ikke gjør noe med et varsel, spiller assistenten midlertidig en lyd for påfølgende meldinger som kommer fra den samme avsenderen, og leser ikke opp sammendragene.

Du kan når som helst stoppe assistenten ved å dobbelttrykke på en av ørepluggene.

Svar på varsler

For å svare på et meldingsvarsel, vent til assistenten er ferdig med å lese opp meldingen, trykk og hold på en av ørepluggene når du blir bedt om det, og begynn å snakke.

Varseltyper

Meldinger

Assistenten leser opp de siste meldingene dine og spør om du vil svare.

E-poster

Hvis du ikke vil bruke tid på å gå gjennom nylige e-poster, kan assistenten lese opp emnefeltene for deg mens du holder på med andre ting.

Kalenderaktiviteter

Hvis et møte eller en aktivitet i kalenderen din flyttes, gir assistenten deg beskjed.

Trafikkoppdateringer

Assistenten varsler deg om ulykker eller omveier som kan føre til forsinkelser langs reiseveien din, slik at du kan planlegge deretter.

Endringer i flyvninger

Hvis du er på vei for å rekke et fly, informerer assistenten deg om eventuelle endringer i avgangstiden.

Hørselsvelvære (bare for Pixel Buds Pro)

Gir deg varsler med kontekst om hvor ofte du utsettes for høye volumnivåer. Finn ut mer om hvordan du bruker hørselsvelvære.

Pixel Buds (2017)

Med Google Pixel Buds kan assistenten gi deg oppdateringer om den daglige reiseruten din samt nylige meldinger, e-poster eller kalenderaktiviteter – uten at du trenger å se på telefonen.

Google-assistenten via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du må ha en Google-konto for å få full tilgang til alle funksjonene. Du finner mer informasjon i kravene og spesifikasjonene for Google Pixel Buds.

Merk: Varsler må være slått på i menyen med Assistent-innstillinger for at denne funksjonen skal fungere. Du må også gi Google-appen tilgang til varslene dine. Det er ikke sikkert at varsler fungerer med alle apper.

Før du begynner

Du må gi tilgang til varslene dine. Slik aktiverer du varsler:

1. Åpne Android-innstillingene på Pixel.
  2. Trykk på Varsler og så Appinnstillinger.
  3. Slå på varsler for Google.

Merk: Hvordan du kommer til innstillingene, kan variere avhengig av hvilken Android-enhet og -versjon du har.

Du må også slå på Oppleste varsler i menyen med Pixel Buds-innstillinger:

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Velg Google Assistent.
  3. Trykk på Oppleste varsler.
  4. Slå på Oppleste varsler Toggle on.
  5. I applisten slår du på varsler for appene du vil høre varsler fra.

Oppleste varsler

Når du bruker Pixel Buds, sier Google-assistenten fra om varsler etter hvert som de mottas på telefonen. For viktige varsler spilles det av en lyd, og det leses opp et sammendrag av varselet.

Du kan velge å høre hele meldingen ved å dobbelttrykke på den høyre ørepluggen. Hvis du ikke gjør noe med et varsel, spiller assistenten midlertidig en lyd for påfølgende meldinger som kommer fra den samme avsenderen, og leser ikke opp sammendragene.

Få varsler

For å høre varsler trenger du bare å dobbelttrykke på den høyre ørepluggen. Assistenten leser opp varsler du kan ha gått glipp av i den siste timen. Du kan når som helst stoppe assistenten ved å dobbelttrykke på den høyre ørepluggen.

Svar på varsler

For å svare på et meldingsvarsel, vent til assistenten er ferdig med å lese opp meldingen, trykk og hold på den høyre ørepluggen når du blir bedt om det, og begynn å snakke.

Merk: For øyeblikket er det ikke mulig å svare på SMS-meldinger via Google Pixel Buds.

Eksempler på viktige varsler

Meldinger

Assistenten leser opp de siste meldingene dine og spør deg om du vil svare.

E-poster

Hvis du ikke vil bruke tid på å gå gjennom nylige e-poster, kan assistenten lese dem opp for deg mens du holder på med andre ting.

Kalenderaktiviteter

Hvis et møte eller en aktivitet i kalenderen din flyttes, gir assistenten deg beskjed, slik at du kan komme deg dit i tide.

Trafikkoppdateringer

Assistenten varsler deg om ulykker eller omveier som kan føre til forsinkelser langs reiseveien din, slik at du kan planlegge deretter.

Endringer i flyvninger

Hvis du er på vei for å rekke et fly, informerer assistenten deg om eventuelle endringer i avgangstiden.

Krever internettilkobling. Gebyrer kan påløpe.