Hva er nye Google Pixel Buds?

Her er Google Pixel Buds Pro, med omsluttende kvalitetslyd som tilpasser seg dine behov. Aktiv støyreduksjon med Silent Seal™ stenger støyen ute og gir musikken fritt spillerom, mens volum-EQ justerer tuningen, slik at lyden høres balansert ut på alle lydnivåer.1 Bruk stemmen til å be Google om hjelp uansett hvor du er.2 Og få opptil 11 timer med batterilevetid – 31 timer med ladeetuiet.3

Kjøp nå

Introducing Pixel Buds Pro

1 For å forhindre mulige hørselsskader bør du unngå å lytte lenge med høyt volum.
2 Krever en Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om tilgjengelige språk og minimumskrav på g.co/pixelbudspro/help.
3 Batterilevetiden er omtrentlig og er målt ved avspilling av musikk med førproduksjonsversjoner av enheter og programvare, med Pixel Buds Pro og etui som var ladet helt opp, og andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds Pro når batteriene er tomme. Bruk av andre funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Pixel Buds A-Series

Med Pixel Buds A-Series får du fyldig kvalitetslyd til en rimeligere pris enn man skulle tro. Med spesiallagde 12 mm dynamiske transdusere produserer Pixel Buds A-Series lyd i høy kvalitet. Mikrofonene med stråleforming gjør samtalene krystallklare.1 Designet i flukt med øret er stilig, og stabiliseringsbøylen sørger for at de sitter godt, slik at du også kan bruke dem under hard trening.2 Få språkoversettelse i sanntid rett i øret.3 Snakk til Google for å få viktige meldinger og varsler – bare si «Hey Google».4 Og med opptil 5 timers lyttetid på én lading, eller opptil 24 timer med ladeetuiet, kan du fortsette å lytte hvor som helst.5

Kjøp nå

1 Samtalekvaliteten avhenger av signalstyrken, omgivelsene, nettverkstrafikken og mange andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere.
2 Pixel Buds A-Series (bare ørepluggene) har beskyttelse mot inntrenging av vann i henhold til IPx4 i IEC-standarden 60529. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skade.
3 Krever en Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Oversettelser skjer ikke umiddelbart. Du finner informasjon om tilgjengelige språk på g.co/pixelbuds/help.
4 For å bruke Google-assistenten må du ha en Google Assistent-kompatibel telefon med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om tilgjengelige språk og minimumskrav på g.co/pixelbuds/help.
5 Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved å spille av musikk med førproduksjonsversjoner av maskin- og programvare, med Pixel Buds A-Series og etui som var ladet helt opp, og med andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds A-Series når batteriene er tomme. Bruk av andre funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Pixel Buds

Google Pixel Buds er trådløse øreplugger som er spesielt designet for en behagelig, justerbar passform. Spesiallagde transdusere på 12 mm gir førsteklasses lyd i Google Pixel Buds, og unikt plasserte mikrofoner med stråleforming samt et akselerometer for stemmeregistrering sørger for krystallklare samtaler, selv i bråkete omgivelser.

Få oversettelse i sanntid rett i øret1 og stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten – bare si «Hey Google».2 Med bevegelseskontroller kan du utføre enkle kommandoer uansett hvor du er. Google Pixel Buds er svette- og vannbestandige og kan lades trådløst. De finnes i Clearly White, Almost Black, Quite Mint og Oh So Orange.

Pixel Buds gir 5 timers lyttetid på én lading og opptil 24 timer med etuiet for trådløs lading.3 De kan enkelt kobles til Android- og iOS-enheter som har Bluetooth 4.0 eller nyere.4 Bluetooth-tilkobling med lang rekkevidde gjør det mulig å bruke Pixel Buds selv når du ikke har telefonen med deg. Rekkevidden er på 3 rom innendørs eller tilsvarende en fotballbane utendørs.5

Google Pixel Buds er tilgjengelig i Google Store og hos andre store forhandlere.

Kjøp nå

1 Krever en enhet med Android 6.0 eller nyere samt internettilkobling. Du finner informasjon om tilgjengelige språk på g.co/pixelbuds/help.
2 Google-assistentenkrever en Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe.
3 Lyttetiden til ørepluggene og lyttetiden til ørepluggene i kombinasjon med etuiet for trådløs lading er omtrentlige og målt ved å bruke øreplugger og etui som var ladet helt opp. Ørepluggene spilte kontinuerlig av musikk og ble ladet gjentatte ganger med etuiet, til batteriene var helt utladet. Testene er utført på førproduksjonsversjoner av enheter og programvare. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere.
4 For å få full tilgang til funksjonene må du ha en Google-konto, en Assistent-kompatibel tilknyttet enhet med Android 6.0 eller nyere og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om tilgjengelige språk på g.co/pixelbuds/help.
5 Byggematerialer og planløsning, fysiske hindringer og forstyrrelser fra andre elektroniske enheter kan ha innvirkning på rekkevidden til Bluetooth-signalet Forskjellige enheter kan ha forskjellige rekkevidder. De faktiske resultatene kan variere.

Google, Pixel Buds, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Pixel Buds (2017)

Google Pixel Buds (2017)

Google Pixel Buds er to trådløse øreplugger du kan bruke til å lytte til medieinnhold, svare på anrop, snakke med assistenten, oversette språk og uttrykke deg, med elegant design og intuitive kontroller.

Pixel Buds er perfekte i en rekke sammenhenger, blant annet på vei til og fra jobb, på trening, på spaserturer i helgene – eller når du er hjemme.

Kjøp nå

Google Pixel Buds

Svar på anrop

Med Pixel Buds kan du raskt og enkelt svare på og avslutte telefonsamtaler – uansett hvor du er.

Snakk til assistenten

Snakk til assistenten for å få veibeskrivelser, nyhetsoppdateringer, matanbefalinger med mer på et øyeblikk.

Oversett et språk

Få noen til å snakke til telefonen din på et fremmedspråk, så hjelper assistenten med å gi deg oversettelsen sømløst via Pixel Buds.

Hør på medieinnhold

Få trådløs tilgang til musikk, radioprogrammer og podcaster – med Pixel Buds.

• Google-assistenten via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner minimumskravene på g.co/pixelbuds/help. Du må ha Google-konto for å få full tilgang til alle funksjonene.
  • For å bruke Google Pixel Buds som hodetelefoner må du ha en Bluetooth-kompatibel tilknyttet enhet. Du finner minimumskravene til OS og maskinvare på g.co/pixelbuds/help. Krever internettilkobling. Gebyrer kan påløpe.
  • Google Oversetter via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig på Pixel. Krever Google Oversetter-appen.
  • Google Pixel Buds har støtte for monolyd.
  • Det kreves kanskje abonnementer som koster penger.