Wat zijn de nieuwe Google Pixel Buds?

Ontdek de Google Pixel Buds Pro met premium, meeslepend geluid dat zich aan jou aanpast. De actieve ruisonderdrukking met Silent Seal™ onderdrukt geluiden van buitenaf zodat je muziek alle aandacht krijgt. De Volume-equalizer past de instellingen automatisch aan voor een gebalanceerde klank op elk volume.1 Vraag Google onderweg om handsfree hulp2 en krijg tot 11 uur batterijduur, of maar liefst 31 uur met de oplaadcase.3

Nu kopen

Introducing Pixel Buds Pro

1Vermijd langdurig luisteren naar een hoog volume om mogelijke gehoorschade te voorkomen.
2Hiervoor heb je een apparaat met Android 6.0 of hoger en de Google Assistent, een Google-account en een internetverbinding nodig. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Ga naar g.co/pixelbudspro/help voor de beschikbare talen en de minimumvereisten.
3De batterijduur is een schatting en is gemeten tijdens het afspelen van muziek op pre-productiehardware en -software, met volledig opgeladen Pixel Buds Pro en case, en andere functies uitgezet. De case wordt gebruikt om de Pixel Buds Pro op te laden als de batterijen leeg zijn. Het gebruik van andere functies vermindert de batterijduur. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en veel andere factoren. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

Pixel Buds A-Series

De Pixel Buds A-Series bieden je een vol geluid van hoge kwaliteit voor veel minder dan je zou verwachten. De Pixel Buds A-Series hebben speciaal ontworpen dynamische speakerdrivers van 1,2 cm voor audio van hoge kwaliteit. De beamforming-microfoons maken je gesprekken kristalhelder.1 Het op je oor aansluitende ontwerp is stijlvol en de stabilisatieboog houdt de oordopjes op hun plek, zodat je ze ook tijdens een intensieve training kunt dragen.2 Krijg een realtime vertaling rechtstreeks in je oor.3 Praat met Google om handsfree belangrijke berichten en meldingen te krijgen. Je hoeft alleen maar 'Hey Google' te zeggen.4 En met een luistertijd van tot wel 5 uur op 1 lading of tot 24 uur via de oplaadcase kun je overal blijven luisteren.5

Nu kopen

1De gesprekskwaliteit is afhankelijk van de signaalsterkte, de omgeving, het netwerkverkeer en veel andere factoren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren.
2De Pixel Buds A-Series (alleen de oordopjes) hebben de classificatie IPX4 voor waterbestendigheid volgens de IEC-norm 60529. De waterbestendigheid is niet permanent en kan worden aangetast als gevolg van normale slijtage, reparatie en demontage of beschadiging.
3Hiervoor heb je een apparaat met Android 6.0 of hoger en de Google Assistent, en een internetverbinding nodig. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Vertaling vindt niet direct plaats. Ga naar g.co/pixelbuds/help voor de beschikbare talen.
4Voor de Google Assistent heb je een telefoon met Android 6.0 of hoger en de Google Assistent, een Google-account en een internetverbinding nodig. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Ga naar g.co/pixelbuds/help voor de beschikbare talen en de minimumvereisten.
5De luistertijden zijn schattingen. Ze zijn gemeten tijdens het afspelen van muziek op pre-productiehardware en -software, met volledig opgeladen Pixel Buds A-Series en case, en andere functies uitgezet. De case wordt gebruikt om de Pixel Buds A-Series op te laden als de batterijen leeg zijn. Het gebruik van andere functies vermindert de batterijduur. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en veel andere factoren. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

Pixel Buds

De Google Pixel Buds zijn echt draadloze oordopjes die speciaal zijn ontworpen voor een comfortabele, aanpasbare pasvorm. Dankzij de speciaal ontworpen speakerdrivers van 1,2 cm bieden de Google Pixel Buds een helder geluid. De uniek geplaatste beamforming-microfoons en spraaksensor zorgen voor kristalheldere gesprekken, zelfs in rumoerige omgevingen.

Krijg een realtime vertaling rechtstreeks in je oor1 en handsfree hulp van de Google Assistent. Je hoeft alleen maar 'Hey Google' te zeggen.2 Dankzij gebarenbediening zijn de Google Pixel Buds makkelijk onderweg te gebruiken. Ze zijn zweet- en waterdicht en kunnen draadloos worden opgeladen. Ze zijn beschikbaar in Duidelijk wit, Bijna zwart, Mint en Ongelofelijk oranje.

Pixel Buds hebben een luistertijd van 5 uur na 1 keer opladen en tot 24 uur met de draadloze oplaadcase.3 Ze kunnen makkelijk aan elk Android- of iOS-apparaat met Bluetooth 4.0 of hoger worden gekoppeld.4 Dankzij het grote bluetooth-bereik kun je de Pixel Buds ook gebruiken als je je telefoon niet bij de hand hebt. Binnen blijf je 3 kamers verderop nog verbonden en buiten blijf je een voetbalveld verderop nog verbonden.5

De Google Pixel Buds zijn beschikbaar in de Google Store en bij andere grote winkels.

Nu kopen

1Je hebt een apparaat met Android 6.0 of hoger en een internetverbinding nodig. Ga naar g.co/pixelbuds/help voor de beschikbare talen.
2Voor de Google Assistent heb je een apparaat met Android 6.0 of hoger en de Assistent, een Google-account en een internetverbinding nodig. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht.
3De luistertijd van de oordopjes en de gecombineerde oplaadtijd van de oordopjes en de draadloze oplaadcase zijn een schatting. De tijden zijn gemeten met de oordopjes en case volledig opgeladen, terwijl de oordopjes continu muziek afspelen en herhaaldelijk worden opgeladen met de case totdat de batterijen van oordopjes en case volledig zijn ontladen. Tests uitgevoerd op pre-productiehardware en -software. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en veel andere factoren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren.
4Voor volledige toegang tot alle functies heb je een Google-account, een bijbehorend apparaat (Android 6.0 of hoger) met de Assistent en een internetverbinding nodig. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Ga naar g.co/pixelbuds/help voor de beschikbare talen.
5Het materiaal en de indeling van gebouwen, fysieke obstakels en storingen van andere elektronische apparaten kunnen de werking van een bluetooth-signaal beïnvloeden. Het bereik kan per apparaat verschillen. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren.

Google, Pixel Buds, Android en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Pixel Buds (2017)

Google Pixel Buds (2017)

De Google Pixel Buds zijn een paar draadloze oordopjes waarmee je naar media kunt luisteren, gesprekken kunt beantwoorden, met de Assistent kunt praten, talen kunt vertalen en jezelf kunt uiten dankzij een gestroomlijnd ontwerp en intuïtieve bedieningselementen.

De Pixel Buds zijn geschikt voor uiteenlopende situaties, waaronder je dagelijkse woon-werkverkeer, sportschoolsessies, weekendwandelingen of zelfs thuis.

Nu kopen

Google Pixel Buds

Een gesprek beantwoorden

Met de Pixel Buds kun je snel en makkelijk gesprekken beantwoorden en beëindigen, waar je ook bent.

Praten tegen de Assistent

Roep de Assistent makkelijk aan voor zaken als routes, nieuwsupdates of aanbevelingen voor eten.

Een taal vertalen

Met de Assistent kun je iemand in een vreemde taal in je telefoon laten spreken en de vertaling naadloos beluisteren via je Pixel Buds.

Naar media luisteren

Met Pixel Buds heb je draadloos toegang tot al je favoriete muziek, radioprogramma's en podcasts.

• De Google Assistent op Google Pixel Buds is alleen beschikbaar op Android en vereist een Android-apparaat met de Assistent en een dataverbinding. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Ga voor de minimale vereisten naar g.co/pixelbuds/help. Voor volledige toegang tot alle functies heb je een Google-account nodig.
  • Voor het gebruik van de Google Pixel Buds als audioheadset heb je een bijbehorend apparaat met bluetooth nodig. Ga voor de minimale OS- en hardwarevereisten naar g.co/pixelbuds/help. Je hebt een internetverbinding nodig. Er kunnen kosten van toepassing zijn.
  • Google Translate op Google Pixel Buds is alleen beschikbaar op een Pixel. Hiervoor heb je de Google Translate-app nodig.
  • De Google Pixel Buds ondersteunen mono-audiofuncties.
  • Er kunnen abonnementen en kosten van toepassing zijn.