Krav og spesifikasjoner for Google Pixel Buds

For å bruke ørepluggene trenger du dette:

• En enhet med Bluetooth® 4.0 (eller nyere), for eksempel en Android-enhet, en iOS-enhet, et nettbrett eller en datamaskin.
  • For å få full tilgang til funksjonene må du ha en Google-konto, en Google Assistent-kompatibel tilknyttet telefon med Android 6.0 eller nyere og internettilkobling.

For å bruke ørepluggene sammen med Google-assistenten trenger du

For å bruke ørepluggene sammen med Google Oversetter trenger du

For å kunne starte Google Oversetter via Google-assistenten må du oppfylle alle kravene ovenfor.

Spesifikasjoner for Google Pixel Buds Pro

Kategori Spesifikasjoner

Farger1

Fog Charcoal Lemongrass
Coral Bay Porcelain

Svette- og vannbestandige2

• Øreplugger: IPX4-beskyttelse mot inntrenging av vann
  • Etui: IPX2-beskyttelse mot inntrenging av vann
Trådløs tilkobling
  • Bluetooth® 5.0
Lyd
  • Spesiallaget 11 mm dynamisk høyttalertransduser
  • Aktiv støyreduksjon
  • Modus for omgivelseslyd
  • Volum-EQ
  • Aktiv trykkredusering i øret
  • Gamingmodus med kort tidsforsinkelse3 (fungerer med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)
  • Superbredbånd (fungerer med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)
Tale
  • Tre mikrofoner
  • Akselerometer for stemmeregistrering
  • Vindblokkerende nettingdeksler
Sensorer

Hver øreplugg:

• Kapasitive berøringssensorer (trykk og sveip) for musikk, anrop og assistenten
  • IR-avstandssensor for øreregistrering for å starte og sette avspillingen på pause automatisk
  • Akselerometer og gyroskop for bevegelsesregistrering

Etui:

• Hallgenerator for registrering av åpning og lukking av etuiet
Etui for trådløs lading
  • USB-C®-ladeport
  • Qi-sertifisert

Du kan lade ladeetuiet for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro trådløst med en Qi-sertifisert lader (selges separat av andre forhandlere).

Qi-sertifiserte ladere oppfyller sikkerhetsstandardene for trådløs lading angitt av Wireless Power Consortium (WPC). Eksempler på Qi-sertifiserte ladere: Pixel Stand, Belkin og Mophie-ladematter.

Du kan sjekke om den trådløse laderen er Qi-sertifisert, ved å se etter Qi-logoen. Du kan også se i brukerhåndboken som fulgte med laderen.

Viktig

• Bare ladeetuiene for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro kan lades trådløst.
  • Bruk bare trådløse ladere som er Qi-sertifiserte.
  • Hvis du ikke bruker kompatibelt ladetilbehør, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skader på enheten og tilbehøret.
Batteri4   Aktiv støyreduksjon på Aktiv støyreduksjon av
Øreplugger med ladeetui 20 timer 31 timer
Øreplugger uten ladeetui 7 timer 11 timer
5 minutters lading i ladeetuiet gir opptil 1 times lyttetid eller opptil 50 minutters taletid.
Mål
  • Ørepluggene (hver): 22,33 x 22,03 x 23,72 mm med middels stor (standard) øretupp festet på
  • Etuiet for trådløs lading: 25 x 50 x 63,2 mm
Vekt
  • Ørepluggene (hver): 6,2 g (med middels stor øretupp)
  • Etuiet for trådløs lading: 62,4 g (med ørepluggene)
I esken
  • Øreplugger
  • Etui for trådløs lading
  • Øretupper i 3 størrelser: små, middels (på ørepluggene) og store
  • Hurtigstartveiledning
  • Oversikt over sikkerhet, garanti og forskrifter

Spesifikasjoner for Google Pixel Buds A-Series

Kategori Spesifikasjoner
Farger1
Clearly White Dark Olive Charcoal Sea

Svette- og vannbestandige2

• IPx4-beskyttelse mot inntrenging av vann (bare ørepluggene)
Trådløs tilkobling
  • Bluetooth® 5.0
Lyd
  • Spesiallaget 12 mm dynamisk høyttalertransduser
  • Passiv støyreduksjon5
  • En ventil for bakgrunnslyd bidrar til romfølelse, oppmerksomhet og utligning av trykk i øret
Tale
  • To mikrofoner med stråleforming
Sensorer
  • Kapasitive berøringssensorer for å kontrollere musikk, anrop og Google-assistenten
  • Én IR-avstandssensor for øreregistrering brukes for å starte og sette avspillingen på pause automatisk
Ladeetui
  • USB-C®-ladeport
  • Hallgenerator som registrerer når etuiet er lukket
Batteri4
  • Øreplugger: opptil 5 timers lyttetid eller opptil 2,5 timers taletid
  • Øreplugger med ladeetui: opptil 24 timers lyttetid med etuiet, eller opptil 12 timers taletid
  • Ved å lade ørepluggene i ladeetuiet i 15 minutter får du opptil 3 timers lyttetid og opptil 1,5 times taletid
Mål
  • Ørepluggene (hver): 20,7 x 29,3 x 17,5 mm
  • Etuiet for trådløs lading: 63 x 47 x 25 mm
Vekt
  • Ørepluggene (hver): 5,06 g
  • Ladeetuiet: 42,8 g uten ørepluggene, 52,9 g med ørepluggene
I esken
  • Øreplugger
  • Ladeetui
  • Øretupper i 3 størrelser: små, middels (på ørepluggene) og store
  • USB-C®-til-USB-A-ladekabel
  • Hurtigstartveiledning

Spesifikasjoner for Google Pixel Buds

Kategori Spesifikasjoner
Farger1
Clearly White Almost Black Quite Mint Oh So Orange
Svette- og vannbestandige2
  • IPX4-beskyttelse mot inntrenging av vann
Trådløs tilkobling
  • Bluetooth® 5.0
Lyd
  • Spesiallaget 12 mm dynamisk høyttalertransduser
  • Passiv støyreduksjon5
  • En ventil for bakgrunnslyd bidrar til romfølelse, oppmerksomhet og utligning av trykk i øret
Tale
  • To mikrofoner med stråleforming
  • Akselerometer for stemmeregistrering
Sensorer
  • Kapasitive berøringssensorer for å kontrollere musikk, anrop og assistenten
  • To IR-avstandssensorer for øreregistrering brukes for å starte og sette avspillingen på pause automatisk
  • Akselerometer og gyroskop for bevegelsesregistrering
Etui for trådløs lading
  • USB-C®-ladeport
  • Qi-sertifisert
  • Hallgenerator som registrerer når etuiet er lukket

Du kan lade ladeetuiet for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro trådløst med en Qi-sertifisert lader (selges separat av andre forhandlere).

Qi-sertifiserte ladere oppfyller sikkerhetsstandardene for trådløs lading angitt av Wireless Power Consortium (WPC). Eksempler på Qi-sertifiserte ladere: Pixel Stand, Belkin og Mophie-ladematter.

Du kan sjekke om den trådløse laderen er Qi-sertifisert, ved å se etter Qi-logoen. Du kan også se i brukerhåndboken som fulgte med laderen.

Viktig

• Bare ladeetuiene for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro kan lades trådløst.
  • Bruk bare trådløse ladere som er Qi-sertifiserte.
  • Hvis du ikke bruker kompatibelt ladetilbehør, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skader på enheten og tilbehøret.
Batteri4
  • Øreplugger: opptil 5 timers lyttetid eller opptil 2,5 timers taletid
  • Øreplugger med etui for trådløs lading: opptil 24 timers lyttetid eller opptil 12 timers taletid
  • Ved å lade ørepluggene i etuiet for trådløs lading i 10 minutter får du opptil 2 timers lyttetid eller opptil 1 times taletid
Mål
  • Ørepluggene (hver): 20,5 x 19,5 x 18,2 mm (uten øretupp og stabiliseringsbøyle)
  • Etuiet for trådløs lading: 63 x 47 x 25 mm
Vekt
  • Ørepluggene (hver): 5,3 g
  • Etuiet for trådløs lading: 56,1 g uten ørepluggene, 66,7 g med ørepluggene
I esken
  • Øreplugger
  • Etui for trådløs lading
  • Øretupper i 3 størrelser: små, middels (på ørepluggene) og store
  • USB-C®-til-USB-A-ladekabel
  • Hurtigstartveiledning
Pixel Buds (1. generasjon)

For å bruke dem som hodetelefoner trenger du en tilknyttet Bluetooth®-kompatibel enhet med

• Android 5.0 eller nyere
  • iOS 10.0 eller nyere
  • Bluetooth 4.0

For å bruke ørepluggene sammen med Google-assistenten trenger du

For å bruke ørepluggene sammen med Google Oversetter trenger du

For å kunne starte Google Oversetter via Google-assistenten må du oppfylle alle kravene ovenfor.

Spesifikasjoner for Google Pixel Buds (1. generasjon)

Kategori Spesifikasjoner
Farger
Just Black
Clearly White
​​ Kinda Blue
Mål
  • Lengde på ørepluggene: 20,4 mm
  • Bredde på ørepluggene: 20,4 mm
  • Høyde på ørepluggene: 20,5 mm
  • Lengde på ladeetuiet: 66,2 mm
  • Bredde på ladeetuiet: 65,5 mm
  • Høyde på ladeetuiet: 28,6 mm
Vekt
  • Øreplugger: 14 g
  • ​Ladeetui: 57 g med øreplugger, 43 g uten øreplugger
Trådløs tilkobling
  • Bluetooth®
Porter og kontakter
  • USB-C for lading
Batteri
  • Pixel Buds: 120 mAh
  • Ladeetui: 620 mAh
Batterilevetid
  • Opptil 5 timers lyttetid på én enkelt lading.
  • Ladeetuiet har nok strøm til å lade ørepluggene flere ganger, så du kan få opptil 24 timers lyttetid mellom hver gang du må lade etuiet.
Sensorer
  • Mikrofon
  • Akselerometer
  • Kapasitiv styreflate
Rask parring

Merk: Du kan ikke koble mer enn ett par Pixel Buds til én telefon.

• Farger kan variere og endres over tid.
  • Statistikken for batteritiden til Google Pixel Buds er omtrentlig og basert på lyttetid, lydkontroll og andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere. Etuiet må være tilstrekkelig ladet. Testingen ble gjennomført i september 2017 på en førproduksjonsversjon av Pixel Buds som var koblet til en førproduksjonsversjon av Pixel 2-telefonen.
  • De totale lyttetidene er omtrentlige og måles ved å bruke fulladede Google Pixel Buds og et fulladet ladeetui for den første oppladingen. De faktiske resultatene kan variere. Batteritestingen for Google Pixel Buds ble gjennomført i september 2017 på en førproduksjonsversjon av Pixel Buds som var koblet til en førproduksjonsversjon av Pixel 2-telefonen.
  • Ledningen mellom de to ørepluggene leder strøm og lydsignaler, så du må ikke kutte den. Garantien blir gjort ugyldig hvis ledningen kuttes.

Fargene kan variere og endres over tid ved bruk. Alle fargene er ikke tilgjengelige i alle områder.

Ørepluggene er laget for å overholde IPX4-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann, og Pixel Buds Pro-etuiet er laget for å overholde IPX2-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann – begge i henhold til IEC-standarden 60529 – når de forlater fabrikken. Ørepluggene og etuiet er ikke vanntette. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skader. Du må tørke ørepluggene og etuiet hvis de blir våte.

3Krever kompatible spill.

Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved å spille av musikk med førproduksjonsversjoner av maskin- og programvare, med Pixel Buds Pro og etui som var ladet helt opp, og med andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds Pro når batteriene er tomme. Ladetidene er omtrentlige. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Samtalekvaliteten avhenger av signalstyrken, omgivelsene, nettverkstrafikken og mange andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.
USB-C® er et registrert varemerke som tilhører USB Implementers Forum.
Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.
IOS er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Cisco i USA og andre land, og bruken er lisensiert.