Vereisten en specificaties voor Google Pixel Buds

Dit heb je nodig om je oordopjes te gebruiken:

• Een apparaat met Bluetooth® 4.0 (of hoger), waaronder Android, iOS, tablets en laptops
  • Voor toegang tot alle functies heb je een Google-account, een bijbehorende telefoon (Android 6.0 of hoger) met de Assistent en een internetverbinding nodig.

Dit heb je nodig als je de Google Assistent wilt gebruiken:

Dit heb je nodig als je Google Translate wilt gebruiken:

Als je Google Translate wilt starten via de Google Assistent, moet je voldoen aan alle bovenstaande vereisten voor gebruik met de Google Assistent.

Specificaties voor Google Pixel Buds Pro

Categorie Specificaties

Kleuren1

Mist Houtskool Citroengras
Koraal Baaiblauw Porselein

Zweet- en waterdicht2

• Oordopjes hebben IPX4-classificatie voor waterbestendigheid
  • Case heeft IPX2-classificatie voor waterbestendigheid
Draadloos
  • Bluetooth® 5.0
Audio
  • Speciaal ontworpen dynamische speakerdriver van 1,1 cm
  • Actieve ruisonderdrukking
  • Transparantiemodus
  • Volume-equalizer
  • Actieve verlichting van druk in het oor
  • Gamemodus met weinig vertraging3 (werkt met de Pixel 8 en hoger en Android 14 en hoger)
  • SuperWideBand (werkt met de Pixel 8 en nieuwer en Android 14 en hoger)
Spraak
  • 3 microfoons
  • Spraaksensor
  • Mesh-gaas dat de wind blokkeert
Sensoren

Elk oordopje:

• Capacitieve aanraaksensoren (tikken en swipen) voor muziek, gesprekken en bediening van de Assistent
  • IR-afstandssensor voor in-eardetectie om automatisch af te spelen en te pauzeren
  • Versnellingsmeter met bewegingsdetectie en gyroscoop

Case:

• Hall-sensor om te herkennen of de case geopend of gesloten is
Draadloze oplaadcase
  • USB-C®-oplaadpoort
  • Qi-gecertificeerd

Je kunt de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen met een Qi-gecertificeerde oplader (los verkrijgbaar bij andere verkopers).

Qi-gecertificeerde opladers voldoen aan de veiligheidsnormen voor draadloos opladen van het Wireless Power Consortium (WPC). Voorbeelden van Qi-gecertificeerde opladers: Pixel Stand, Belkin en Mophie-oplaadmatten.

Het Qi-logo op een draadloze oplader betekent dat deze Qi-gecertificeerd is. Deze informatie vind je ook in de gebruikershandleiding die bij de oplader is meegeleverd.

Belangrijk

• Je kunt alleen de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen.
  • Gebruik alleen een Qi-gecertificeerde draadloze oplader.
  • Het gebruik van niet-compatibele oplaadaccessoires kan leiden tot brand, elektrische schokken, letsel, of schade aan het apparaat en de accessoires.
Batterij4   Actieve ruisonderdrukking aan Actieve ruisonderdrukking uit
Oordopjes met oplaadcase 20 uur 31 uur
Oordopjes zonder oplaadcase 7 uur 11 uur
De oordopjes 5 minuten opladen in de oplaadcase is genoeg voor maximaal 1 uur luistertijd of maximaal 50 minuten gesprekstijd.
Afmetingen
  • Oordopjes (elk): 2,233 x 2,203 x 2,372 cm met het medium (standaard) oorkussentje bevestigd
  • Draadloze oplaadcase: 2,5 x 5,0 x 6,32 cm
Gewicht
  • Oordopjes (elk): 6,2 g (met medium oorkussentje)
  • Draadloze oplaadcase: 62,4 g (met oordopjes)
In de verpakking
  • Oordopjes
  • Draadloze oplaadcase
  • Oorkussentjes met 3 maatopties: small, medium (bevestigd aan oordopjes), large
  • Snelstartgids
  • Gids over veiligheid, garantie en regelgeving

Specificaties van Google Pixel Buds A-Series

Categorie Specificaties
Kleuren1
Duidelijk wit Olijf Houtskool Zeeblauw

Zweet- en waterdicht2

• IPX4-classificatie voor waterbestendigheid (alleen oordopjes)
Draadloos
  • Bluetooth® 5.0
Audio
  • Speciaal ontworpen dynamische speakerdriver van 1,2 cm
  • Passieve ruisonderdrukking5
  • Ruimtelijke ventilatie voor vermindering van druk in het oor en ruimtelijke bewustwording
Spraak
  • Dubbele beamforming-microfoons
Sensoren
  • Capacitieve aanraaksensoren voor muziek, gesprekken en Google Assistent-bediening
  • Eén IR-afstandssensor voor in-eardetectie om automatisch af te spelen en te pauzeren
Oplaadcase
  • USB-C®-oplaadpoort
  • Hall-sensor om te herkennen dat case gesloten is
Batterij4
  • Oordopjes: tot 5 uur luistertijd of tot 2,5 uur gesprekstijd
  • Oordopjes met oplaadcase: tot 24 uur luistertijd of tot 12 uur gesprekstijd
  • De oordopjes 15 minuten laden in de oplaadcase is genoeg voor maximaal 3 uur luistertijd of 1,5 uur gesprekstijd
Afmetingen
  • Oordopjes (elk): 2,07 x 2,93 x 1,75 cm
  • Draadloze oplaadcase: 6,3 x 4,7 x 2,5 cm
Gewicht
  • Oordopjes (elk): 5,06 g
  • Oplaadcase: 42,8 g zonder oordopjes, 52,9 g met oordopjes
In de verpakking
  • Oordopjes
  • Oplaadcase
  • Oorkussentjes met 3 maatopties: small, medium (bevestigd aan oordopjes), large
  • Oplaadkabel voor USB-C® naar USB-A
  • Snelstartgids

Specificaties voor de Google Pixel Buds

Categorie Specificaties
Kleuren1
Duidelijk wit Bijna zwart Mint Ongelofelijk oranje
Zweet- en waterdicht2
  • IPX4-classificatie voor waterbestendigheid
Draadloos
  • Bluetooth® 5.0
Audio
  • Speciaal ontworpen dynamische speakerdriver van 1,2 cm
  • Passieve ruisonderdrukking5
  • Ruimtelijke ventilatie voor vermindering van druk in het oor en ruimtelijke bewustwording
Spraak
  • Dubbele beamforming-microfoons
  • Versnellingsmeter met stemdetector
Sensoren
  • Capacitieve aanraaksensoren voor muziek, gesprekken en Assistent-bediening
  • Dubbele IR-afstandssensoren voor in-eardetectie om automatisch af te spelen en te pauzeren
  • Versnellingsmeter met bewegingsdetectie en gyroscoop
Draadloze oplaadcase
  • USB-C®-oplaadpoort
  • Qi-gecertificeerd
  • Hall-sensor om te herkennen dat case gesloten is

Je kunt de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen met een Qi-gecertificeerde oplader (los verkrijgbaar bij andere verkopers).

Qi-gecertificeerde opladers voldoen aan de veiligheidsnormen voor draadloos opladen van het Wireless Power Consortium (WPC). Voorbeelden van Qi-gecertificeerde opladers: Pixel Stand, Belkin en Mophie-oplaadmatten.

Het Qi-logo op een draadloze oplader betekent dat deze Qi-gecertificeerd is. Deze informatie vind je ook in de gebruikershandleiding die bij de oplader is meegeleverd.

Belangrijk

• Je kunt alleen de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen.
  • Gebruik alleen een Qi-gecertificeerde draadloze oplader.
  • Het gebruik van niet-compatibele oplaadaccessoires kan leiden tot brand, elektrische schokken, letsel, of schade aan het apparaat en de accessoires.
Batterij4
  • Oordopjes: tot 5 uur luistertijd of tot 2,5 uur gesprekstijd
  • Oordopjes met draadloze oplaadcase: tot 24 uur luistertijd en tot 12 uur gesprekstijd
  • 10 minuten laden van de oordopjes in de draadloze oplaadcase levert tot 2 uur luistertijd en 1 uur gesprekstijd
Afmetingen
  • Oordopjes (elk): 2,05 x 1,95 x 1,82 cm (excl. oorkussentjes en stabilisatieboog)
  • Draadloze oplaadcase: 6,3 x 4,7 x 2,5 cm
Gewicht
  • Oordopjes (elk): 5,3 g
  • Draadloze oplaadcase: 56,1 g zonder oordopjes, 66,7 g met oordopjes
In de verpakking
  • Oordopjes
  • Draadloze oplaadcase
  • Oorkussentjes met 3 maatopties: small, medium (bevestigd aan oordopjes), large
  • Oplaadkabel voor USB-C® naar USB-A
  • Snelstartgids
Pixel Buds (1e generatie)

Als je ze als headset wilt gebruiken, heb je een bijbehorend apparaat met Bluetooth® nodig:

• Android 5.0 of hoger
  • iOS 10.0 of hoger
  • Bluetooth 4.0

Dit heb je nodig als je de Google Assistent wilt gebruiken:

Dit heb je nodig als je Google Translate wilt gebruiken:

Als je Google Translate wilt starten via de Google Assistent, moet je voldoen aan alle bovenstaande vereisten voor gebruik met de Google Assistent.

Specificaties voor Google Pixel Buds (1e generatie)

Categorie Specificaties
Kleuren
Gewoon zwart
Duidelijk wit
​​ IJsblauw
Afmetingen
  • Lengte oordopjes: 2,0 cm
  • Breedte oordopjes: 2,0 cm
  • Hoogte oordopjes: 2,0 cm
  • Lengte van oplaadcase: 6,62 cm
  • Breedte van oplaadcase: 6,55 cm
  • Hoogte van oplaadcase: 2,86 cm
Gewicht
  • Oordopjes: 14 g
  • Oplaadcase: 57 g met oordopjes, 43 g zonder oordopjes
Draadloos
  • Bluetooth®
Poorten en aansluitingen
  • USB-C voor opladen
Batterij
  • Pixel Buds: 120 mAh
  • Oplaadcase: 620 mAh
Batterijduur
  • Tot 5 uur luistertijd met maar 1 keer opladen.
  • De oplaadcase is geschikt voor meerdere keren opladen, zodat je tot 24 uur kunt luisteren als je onderweg bent.
Sensoren
  • Microfoon
  • Versnellingsmeter
  • Capacitief touchpad
Snel koppelen

Opmerking: Je kunt niet meer dan 1 paar Pixel Buds aan 1 telefoon koppelen.

• De kleuren kunnen na verloop van tijd veranderen.
  • De statistieken voor de batterijprestaties van de Google Pixel Buds zijn een schatting en zijn gebaseerd op luistertijd, audiobediening en andere factoren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren. De case moet voldoende zijn opgeladen. De tests zijn in september 2017 uitgevoerd op een pre-productieversie van de Pixel Buds die waren aangesloten op een pre-productieversie van de Pixel 2-telefoon.
  • De totale luistertijd is een schatting en wordt gemeten met volledig opgeladen Google Pixel Buds en een volledig opgeladen case voor de eerste nieuwe oplaadcyclus van de Google Pixel Buds. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren. De batterijtests van de Google Pixel Buds zijn in september 2017 uitgevoerd op een pre-productieversie van de Pixel Buds die waren verbonden met een pre-productieversie van de Pixel 2-telefoon.
  • De kabel tussen de 2 oordopjes leveren stroom- en audiosignalen aan. Knip deze dus niet door. De garantie vervalt als de kabel wordt doorgeknipt.

1De kleuren kunnen variëren en na verloop van tijd veranderen door het gebruik. Niet alle kleuren zijn in alle landen beschikbaar.

2De oordopjes zijn ontworpen om te voldoen aan de IPX4-classificatie voor waterbestendigheid volgens de IEC-norm 60529 tijdens het productieproces. Voor de case van de Pixel Buds Pro is dat de IPX2-classificatie uit de norm. De oordopjes en de case zijn niet waterdicht. Waterbestendigheid is niet permanent en neemt af of verdwijnt na verloop van tijd als gevolg van normale slijtage, reparatie, demontage of beschadiging. Droog je oordopjes en case af nadat ze aan vocht zijn blootgesteld.

3Vereist compatibele games.

4Alle luistertijden zijn schattingen. Ze zijn gemeten tijdens het afspelen van muziek op preproductie-hardware en -software, met volledig opgeladen Pixel Buds Pro en case, en andere functies uitgezet. De case wordt gebruikt om de Pixel Buds Pro op te laden als de batterijen leeg zijn. De laadtijden zijn een schatting. Het gebruik van andere functies vermindert de batterijduur. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en veel andere factoren. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

5De gesprekskwaliteit is afhankelijk van de signaalsterkte, de omgeving, het netwerkverkeer en veel andere factoren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren.

Google, Pixel, Android, en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.
USB-C® is een gedeponeerd handelsmerk van het USB Implementers Forum.
Het woordmerk Bluetooth® en het bijbehorende logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.
iOS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de Verenigde Staten en andere landen en wordt onder licentie gebruikt.