Hørselsvelvære

Merk: Hørselsvelvære er bare tilgjengelig på Pixel Buds Pro.

Med hørselsvelvære får du informasjon om hvor ofte du utsettes for høye volumnivåer. Bruk varsler om volumnivå for å bli varslet når den anbefalte eksponeringsgrensen overskrides.

Gå gjennom volumnivåene

Gå gjennom volumnivået for ørepluggene dine målt i desibel (dB) og eksponeringsnivåene i løpet av de siste 24 timene og de siste 7 dagene. Eksponeringen måler lyttevolumet ditt over tid. Mens du lytter, akkumuleres eksponeringen din mot et maksimalt anbefalt nivå.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Hørselsvelvære.

Merk: Hvis du er hørselshemmet og trenger å lytte regelmessig med høyere volum, viser Hørselsvelvære likevel nivåer som tar utgangspunkt i personer som ikke anses som hørselshemmet.

Slå på varsler om volumnivå

Selv moderat høye lyder, for eksempel trafikkstøy eller elektriske verktøy, kan påvirke ørene dine etter eksponering i en lengre periode. Med varsler om volumnivå kan du bestemme hvordan du skal justere støyeksponeringen.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Hørselsvelvære og så slå på Varsler om volumnivå.

Hva anses som høy lyd?

Hvis du lytter med et volum på over 80 dB i lengre perioder, kan det etter hvert påvirke hørselen din. Her er noen eksempler på støykilder og desibelnivåer:

• hvisking – 30 dB
  • normal samtale – 60 dB
  • kontor – 70 dB
  • bytrafikk – 80 dB
  • tog som nærmer seg – 90 dB