Hørewellness

Bemærk! Hørewellness er kun tilgængeligt på Pixel Buds Pro.

Hørewellness giver dig oplysninger om, hvor ofte du er udsat for høje lydstyrkeniveauer. Med notifikationer om lydstyrkeniveau bliver du advaret, når den anbefalede eksponeringsgrænse overskrides.

Gennemgå lydstyrkeniveauer

Gennemgå dit aktuelle lydstyrkeniveau for dine øretelefoner målt i decibel (dB) og dit eksponeringsniveau i løbet af de seneste 24 timer og de seneste 7 dage. Eksponering måler din lydstyrke over tid. I takt med at du lytter, nærmer du dig den anbefalede maksgrænse for eksponering.

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Hørewellness.

Bemærk! Hvis du har nedsat hørelse og har brug for regelmæssigt at lytte ved højere lydstyrke, viser Hørewellness dig stadig lydniveauet for brugere, der er hørehæmmede.

Aktivér notifikationer for lydstyrke

Selv moderat høje lyde som f.eks. trafikstøj eller elværktøjer kan påvirke din hørelse over længere perioder. Notifikationer om lydstyrke hjælper dig med at beslutte, hvordan du skal justere din sædvanlige støjeksponering.

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Hørewellness og derefter aktivér Notifikationer om lydstyrke.

Hvad betragtes som højt?

En lydstyrke på mere end 80 dB i en længere periode, kan påvirke din hørelse. Her er nogle eksempler på støjkilder og deres decibelniveauer:

• Hvisk – 30 dB
  • Normal samtale – 60 dB
  • Kontor – 70 dB
  • Bytrafik – 80 dB
  • Tog, der nærmer sig – 90 dB