Använda rumsligt ljud och huvudspårning

How to use Spatial Audio on your Google Pixel Buds Pro

Obs! Google Pixel Buds Pro med Pixel 6 och Pixel 6 Pro och de flesta nyare Pixel-telefoner (inte kompatibla med A-Series-telefoner).

Rumsligt ljud är en uppslukande ljudupplevelse som sätter dig i händelsernas centrum och gör innehållet mer realistiskt. Ljudet blir ”rumsligt”, vilket skapar en effekt som av flera högtalare (ungefär som surroundljud) med Pixel Buds Pro. Det här fungerar bäst med filmer och tv-program. Du kan testa den här nya funktionen på streamingtjänster som HBO Max och Netflix Premium (prenumeration krävs).

Aktivera rumsligt ljud och huvudspårning

Huvudspårning är inaktiverat som standard.

1. Öppna telefonens inställningar följt av Anslutna enheter följt av Inställningar för Pixel Buds Settings.
  2. Aktivera eller inaktivera Rumsligt ljud och Huvudspårning här eller tryck på Rumsligt ljud följt av aktivera Rumsligt ljud och Huvudspårning.

Obs! Det finns en demo för rumsligt ljud i menyn Rumsligt ljud.

Läs mer i Lyssna på en Pixel-telefon med rumsligt ljud.