Bruk romlig lyd og hodesporing

How to use Spatial Audio on your Google Pixel Buds Pro

Merk: Google Pixel Buds Pro med Pixel 6, Pixel 6 Pro og de fleste nyere Pixel-telefoner (ikke kompatible med A-Series-telefoner)

Romlig lyd er en omsluttende lydopplevelse som skaper følelsen av å være midt i handlingen, og som får innholdet til å høres mer realistisk ut. Lyden «spatialiseres» for å skape effekten av å høre lyden gjennom flere høyttalere (omtrent som med surround-lyd) med Pixel Buds Pro. Dette fungerer best med filmer og TV-serier. Du kan prøve denne nye funksjonen i strømmetjenester som HBO Max og Netflix Premium (krever abonnement).

Slå på romlig lyd og hodesporing

Hodesporing er slått av som standard.

1. Gå til telefoninnstillingene og så Tilkoblede enheter og så innstillingene for Pixel Buds Settings.
  2. Slå Romlig lyd og Hodesporing på eller av her, eller trykk på Romlig lydog så slå på Romlig lyd og Hodesporing.

Merk: Du finner en demonstrasjon av romlig lyd i Romlig lyd-menyen.

Finn ut mer på Lytt med romlig lyd på Pixel-telefonen.