Bruk multipunkt og lydvelgeren på Google Pixel Buds Pro

Med Google Pixel Buds Pro kan du bytte sømløst mellom flere ulike tilkoblinger – takket være lydvelgeren og tilkobling med multipunkt. Begge kan være slått på samtidig, og lydvelgeren kan fungere raskere når multipunkt er slått på. Med multipunkt kan du være koblet til to enheter samtidig.

Lydvelgeren fungerer med støttede Android-enheter (Android-enheter som kjører Google Play-tjenester og Android 8 eller nyere) som er koblet til den samme Google-kontoen. Hvis du avslutter en videosamtale på nettbrettet for å gå en tur og høre på musikk på telefonen, trenger du ikke å åpne Bluetooth®-innstillingene for å bytte hodetelefoner manuelt.

Tilkobling med multipunkt

Med Pixel Buds Pro kan du automatisk bytte mellom to Bluetooth-enheter som er koblet til samtidig, inkludert bærbare PC-er, nettbrett, TV-er og Android- og iOS-telefoner.

Slå på multipunktbasert tilkobling

Tilkobling med multipunkt er slått av som standard.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.

2. Trykk på Multipunktog så slå på Bruk multipunkt.

Slik konfigurerer du de to lydkildene for multipunkt:

• Du må allerede ha koblet til de to lydkildene du vil bruke.
  • Sørg for at multipunkt er slått på i Pixel Buds-appen.
  • Sett Pixel Buds Pro-ørepluggene i ørene.
  • Hvis Pixel Buds Pro-ørepluggene ikke allerede er koblet til den første enheten, går du til Bluetooth-innstillingene for lydkilden og kobler til Pixel Buds Pro.
  • Hvis Pixel Buds Pro-ørepluggene ikke allerede er koblet til den andre enheten, går du til Bluetooth-innstillingene for lydkilden og kobler til Pixel Buds Pro.
  • Begge lydkildene skal nå være koblet til Pixel Buds Pro.

Slik fungerer multipunkt

Det finnes et sett med retningslinjer for Pixel Buds Pro som sørger for at enhetsbytter bare skjer når du ønsker det:

Telefon- eller videosamtaler har forrang foran assistenten, og assistenten har forrang foran medieinnhold som musikk, varsler og systemlyder. Hvis du hører på musikk og blir oppringt på den andre tilkoblede lydkilden, settes musikken på pause slik at du hører telefon- eller videosamtalen. Når samtalen avsluttes, kan du trykke på ørepluggen for å gjenoppta musikkavspillingen på den forrige lydkilden.

Musikk eller video som spilles av på den ene lydkilden, kan ikke avbrytes av den andre lydkilden. Avspillingen på den ene lydkilden må settes på pause før du kan spille av musikk fra den andre lydkilden.

Lydvelger

Med Android-enheter som kjører Google Play-tjenester og Android 8 eller nyere, kan du enkelt bytte mellom raskt sammenkoblede enheter, avhengig av hva du holder på med. Lydvelgeren er slått på som standard.

Slå på lydvelgeren

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.

2. Trykk på Lydvelger og så slå på Bruk lydvelger.

Slik fungerer lydvelgeren

Det finnes et sett med retningslinjer for Pixel Buds Pro som sørger for at enhetsbytter bare skjer når du ønsker det:

Prioritetsrekkefølgen for lydvelgeren er basert på hva du holder på med (f.eks. hvis du ser på en film), eller prioriterte hendelser (f.eks. hvis noen ringer deg).

For hvert bytte får du et varsel og muligheten til å bytte tilbake. Du kan slå av all bytting ved å gå til innstillingene for lydvelgeren.

Bruk assistenten

Hvis du skal bruke assistenten, må den være aktivert for minst én lydkilde.

Så lenge du ikke er i en telefon- eller videosamtale, har du fortsatt tilgang til Google-assistenten. Si «Hey Google», eller trykk og hold på ørepluggen som er konfigurert for Assistent, for å bytte til en Assistent-kompatibel enhet automatisk.

Merk: Hvis det spilles av medieinnhold, skal Pixel Buds sette det på pause når du stiller et spørsmål eller gir en kommando. Deretter gjenopptas avspillingen.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.
Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.