Aktiv bruskontroll i Google Pixel Buds Pro

I Pixel Buds-appen finns tre lägen under Aktiv bruskontroll (ANC).

• Brusreducering: Blockerar ljud utifrån. När du aktiverar detta hörs en ljudsignal.
  • Transparens: Släpper in ljud så att du kan höra omgivningen. När du aktiverar detta hörs en dubbel ljudsignal.
  • Av: Båda de aktiva lägena inaktiveras. När du aktiverar detta hörs en ljudsignal.
Obs! Under aktiv brusreducering fungerar brusreduceringsläget bara om du har på dig båda Pixel Buds. Men om Pixel Buds inte är parkopplade kan på/av-läget och läget för omgivningsljud fortfarande användas.

Endast Pixel Buds Pro: Aktivera Samtalsdetektering om du automatiskt vill byta från läget för brusreducering till läget för omgivningsljud och pausa media när du pratar. När du har pratat klart återupptas medieuppspelningen.

Du kan ändra det aktuella läget på olika sätt. Läs mer om inställningar för Google Pixel Buds.

• Rörelse: Tryck länge på hörsnäckan för att byta mellan brusreducering och läget för omgivningsljud. Tryck länge är inställt på att växla mellan brusreducering och transparens som standard på båda hörsnäckorna, men du kan konfigurera funktionen så att Assistent aktiveras i stället.
  • Pixel Buds-appen: Välj aktiv brusreducering genom att öppna Ljud-menyn och välja ett läge högst upp.
  • Assistenten: Be assistenten att aktivera eller inaktivera aktiv bruskontroll genom att säga ”Hey Google, aktivera brusreducering” eller ”Hey Google, inaktivera brusreducering”.