Bruk Aktiv støykontroll på Google Pixel Buds Pro

I Pixel Buds-appen finner du tre moduser du kan bruke for å kontrollere støy via Aktiv støykontroll (ANC).

• Støyreduksjon: Blokkerer støy utenfra. Når du slår på dette alternativet, spilles det av én lyd.
  • Omgivelseslyd: Slipper inn lyd, slik at du kan høre hva som foregår rundt deg. Når du slår på dette alternativet, spilles det av to lyder.
  • Av: Begge de aktive statusene er slått av. Når du slår på dette alternativet, spilles det av én lyd.
Merk: Med ANC fungerer modusen for støyreduksjon bare hvis du bruker begge Pixel Buds-ørepluggene. Men hvis Pixel Buds ikke er koblet til en annen enhet, kan du fortsatt bruke av/på-modusen og modusen for omgivelseslyd.

Bare på Pixel Buds Pro: Slå på samtalegjenkjenning for å bytte automatisk fra modus for støyreduksjon til modus for omgivelseslyd når du snakker. Da settes også avspillingen av medieinnhold på pause. Når du er ferdig å snakke, gjenopptas avspillingen.

Du kan endre den aktive modusen på ulike måter. Lær deg kontrollene for Google Pixel Buds.

• Bevegelse: Trykk og hold på ørepluggen for å bytte mellom modusene for støyreduksjon og omgivelseslyd. «Trykk og hold»-bevegelsen er som standard stilt til å veksle mellom modusene for støyreduksjon og omgivelseslyd på en hvilken som helst av ørepluggene, men du kan også konfigurere den til å aktivere assistenten i stedet.
  • Pixel Buds-appen: Velg ANC-modusen ved å gå til Lyd-menyen og velge en modus øverst.
  • Assistenten: Du kan be assistenten om å slå Aktiv støykontroll av eller på ved å si «Hey Google, slå på støyreduksjon» eller «Hey Google, slå av støyreduksjon».