Anpassad equalizer med Google Pixel Buds Pro

Med Anpassad equalizer kan du använda skjutreglage för att justera fem olika frekvensband och spara de inställningar du föredrar. Du kan också välja en av förinställningarna, till exempel Kraftig bas, som utgångspunkt. Dessa inställningar gäller inte för telefonsamtal.

Viktigt! Om du använder Google Pixel Buds ser du endast Basförstärkning. Om du använder Pixel Buds A-Series kan du anpassa basen.

Anpassad equalizer

På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna Inställningar följt av System följt av Programvaruuppdateringar följt av Appuppdateringar följt av tryck på Inställningar Inställningar vid namnet på dina parkopplade Pixel Buds.
På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.

1. Tryck på Ljud följt av Inställningar för equalizer (EQ) Settings.
  2. Flytta reglagen för att justera frekvensen eller välj en förinställning i listan.1

Förinställningar

Du kan välja en av följande förinställningar som utgångspunkt så att du får ljud som passar dig.

• Standard: Justeras av Google och fungerar bäst för alla typer av ljudinnehåll.
  • Lätt bas: Minskar basen för att framhäva allt annat.
  • Kraftig bas: Förstärker lägre frekvenser för att förbättra basen.
  • Balanserad: Ett mer neutralt ljud som balanserar instrumenten i alla intervall.
  • Sångförstärkning: Framhäver sången.
  • Klarhet: Förstärker höga frekvenser så att det blir lättare att höra orden i tal, och musiken blir mer klar och livfull.
  • Sparades senast: Återställer din senast sparade equalizerinställning.

Spara inställningarna för Anpassad equalizer

När du har hittat en inställning för equalizern som du gillar kan du spara den på två sätt:

• Tryck på knappen Spara under skjutreglagen.
  • Navigera tillbaka till sidan Ljud.

Förinställningen Sparades senast sparar dina inställningar för equalizern när du stänger sidan Anpassad equalizer om inställningarna skiljer sig från andra förinställningar.

Volym-equalizer

Du kan aktivera detta för att förbättra bas- och diskantfrekvenserna på lägre volymnivåer.

1 Du måste ansluta Pixel Buds till telefonen för att aktivera den här funktionen.