Erstatt Google Pixel Buds-deler som er mistet eller skadet

Hvis du ved et uhell mister eller skader en del av Pixel Buds-pakken, kan du kjøpe en ny høyre eller venstre øreplugg, et nytt ladeetui eller nye øretupper.1

For å være sikker på at du velger riktig erstatningsdel, sjekk hvilken Pixel Buds-modell og -farge du har, og klikk på knappen nedenfor for å be om en erstatningsenhet.

Erstatt Pixel Buds-deler

Viktige merknader:

• Aktuelle reservedeler kan være tilgjengelige for Pixel Buds Pro og Pixel Buds A-Series.
  • Erstatningsetuier er ikke tilgjengelige for Pixel Buds A-Series.
  • Skader på grunn av uhell (for eksempel vann eller personlige skader) dekkes ikke av garantien.
  • Hvis Pixel Buds er defekte eller ikke fungerer når du har prøvd alle feilsøkingstrinnene, kan du kanskje sende inn et garantikrav for å få en erstatningsenhet fra Google. Bruk den interaktive garantikontrollen for å sjekke garantidekningen og kontakte brukerstøtten.

1 Det er ikke sikkert at erstatningsdeler er tilgjengelige til enhver tid eller i alle områder. Farger kan variere og endres over tid. Alle fargene er ikke tilgjengelige i alle områder.