Je verloren of beschadigde Google Pixel Buds vervangen

Als je per ongeluk een deel van je Pixel Buds-bundel kwijtraakt of beschadigt, kun je misschien een vervangend rechter- of linkeroordopje, oplaadcase of oorkussentjes kopen.1

Om er zeker van te zijn dat je het juiste vervangende onderdeel kiest, check je het model en de kleur van je Pixel Buds en klik je daarna op de knop hieronder om een vervanging aan te vragen.

Je Pixel Buds vervangen

Belangrijke informatie:

• Je hebt misschien vervangende onderdelen nodig voor de Pixel Buds Pro en Pixel Buds A-Series.
  • Je kunt de case niet vervangen voor de Pixel Buds A-Series.
  • Onopzettelijke schade (zoals waterschade of persoonlijke schade) valt niet onder de garantie.
  • Als je Pixel Buds defect zijn of nog steeds niet goed werken nadat je alle stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd, kun je misschien een garantieclaim indienen voor een vervanging van Google. Gebruik de interactieve garantiechecker om je garantiedekking te checken en contact op te nemen met support.

1 Vervangingen zijn niet altijd en overal beschikbaar. De kleuren kunnen na verloop van tijd veranderen. Niet alle kleuren zijn in alle landen beschikbaar.