Anpassa basen på Pixel Buds A-Series

Du kan optimera basnivån i Pixel Buds efter egna preferenser med hjälp av menyn Ljud. Den här funktionen kan användas på enheter med Android 6.0 eller senare och Pixel Buds-appen 3.282 eller senare.

De här inställningarna är desamma oavsett vilken källenhet du använder (telefon, surfplatta osv.), men bara när du använder Pixel Buds A-Series. De fungerar inte om du lyssnar med andra hörlurar eller högtalare.

Uppdatera appen om du vill justera basen med skjutreglaget eller aktivera volym-equalizer.

Viktigt! Om du inte har uppdaterat Pixel Buds-appen till den senaste versionen eller om du inte använder Pixel Buds A-Series visas bara Basförstärkning. Om du använder Pixel Buds Pro hittar du basförstärkning, volym-equalizer och andra inställningar för equalizer i equalizer-inställningarna.

Anpassa basen

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna telefonens inställningar följt av Anslutna enheter följt av Inställningar för Pixel Buds Settings.
    På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Justera basnivån med skjutreglaget.1

Volym-equalizer

Aktivera volym-equalizer för att förbättra bas och diskant vid lägre volymnivåer.

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna telefonens inställningar följt av Anslutna enheter följt av Inställningar för Pixel Buds Settings.
    På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Aktivera Volym-equalizer.
1Du måste ansluta Pixel Buds till telefonen för att aktivera den här funktionen.