Tilpas bassen på dine Pixel Buds A-Series

Du kan bruge menuen Lyd til at optimere basniveauet for dine Pixel Buds, så det matcher dine præferencer. Denne funktion kan bruges på enheder, der kører Android 6.0 eller nyere og version 3.282 af Pixel Buds-appen eller nyere.

Disse indstillinger forbliver de samme, uanset hvilken kildeenhed du bruger (telefon, tablet osv.), men kun når du bruger Pixel Buds A-Series. De fungerer ikke, hvis du lytter via andre høretelefoner eller højttalere.

Hvis du vil justere bassen ved hjælp af skyderen eller aktivere Equalizer for lydstyrke, skal du opdatere appen.

Vigtigt! Hvis du ikke har opdateret din Pixel Buds-app til den nyeste version, eller hvis du ikke bruger Pixel Buds A-Series, får du kun vist Bass boost. Hvis du bruger Pixel Buds Pro, kan du finde Bass boost, Equalizer for lydstyrke og andre tilpasningsmuligheder for equalizer i indstillingerne for equalizer.

Tilpas bas

1. På en Pixel-telefon med Android 10+: På din telefon skal du gå til Indstillinger og derefter Forbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Flyt skyderen for at justere basniveauet.1

Equalizer for lydstyrke

Aktivér Equalizer for lydstyrke for at forbedre bas og diskant ved lave lydstyrker.

1. På en Pixel-telefon med Android 10+: På din telefon skal du gå til Indstillinger og derefter Forbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Aktivér Equalizer for lydstyrke.
1Pixel Buds skal have forbindelse til telefonen for at aktivere denne funktion.