Een garantieclaim indienen voor je Google Pixel Buds

Als je Pixel Buds defect zijn of nog steeds niet goed werken nadat je alle stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd, kun je mogelijk een garantieclaim indienen.

De garantievoorwaarden kunnen verschillen, afhankelijk van het land of de regio waar je het product hebt gekocht. Je kunt online hulp krijgen overal waar we Pixel Buds verkopen.

Check de garantie van je product met de interactieve garantiechecker om je claim in te dienen.

De garantie van je Pixel Buds checken
Opmerking: Je moet zijn ingelogd op je Google-account om de interactieve garantiechecker te gebruiken.

Als je product onder de garantie valt en je claim wordt gedekt, kun je een claim indienen door contact met ons op te nemen.

Als je het product in een ander land of andere regio hebt gekocht, ga je de garantie na die bij het product is geleverd. Als we je product niet verkopen in jouw land of regio, kun je daar misschien geen online of telefonische support krijgen.

Problemen die niet onder de garantie vallen

Onopzettelijke schade of vervanging als je een deel van je Pixel Buds kwijtraakt, valt niet onder de garantie. In deze gevallen kun je misschien een vervanging kopen.