Felsöka ett parkopplingsproblem

How to troubleshoot your Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Klicka här för att komma till felsökningsverktyget för parkoppling till Pixel Buds

Det går inte att ansluta Pixel Buds till min enhet

1. Glöm Bluetooth®-enheten på telefonen

1. Öppna Bluetooth-inställningarna på enheten och glöm Google Pixel Buds.
  2. Lämna laddningsfodralet öppet och se till att Pixel Buds sitter ordentligt inuti.
  3. Håll parkopplingsknappen nedtryckt i tre sekunder.
  4. Om statuslampan på fodralet blinkar i vitt är enheten klar att parkopplas.
  5. Titta efter en popup-avisering på telefonen som vägleder dig genom resten av konfigureringen.
  6. På vissa Android-enheter kan du behöva leta efter Google Pixel Buds i menyn med Bluetooth-inställningar och lägga till dem som en ny enhet.

2. Kontrollera att hörsnäckorna svarar

1. Anslut laddningsfodralet till en strömkälla med den medföljande kabeln för USB-A till USB-C®.
  2. Ta bort Pixel Buds från fodralet.
  3. Byt ut en hörsnäcka och titta efter statuslampan på hörsnäckorna som blinkar när hörsnäckorna sätts i fodralet. Lampan blir orange om hörsnäckan laddar eller vit om den är fulladdad.
  4. Byt ut den andra hörsnäckan och se efter om statuslampan för hörsnäckorna blinkar. När någon av hörsnäckorna laddas lyser lampan orange. Om båda är fulladdade är lampan vit.

3. Återställa Google Pixel Buds

Obs! Om du återställer Pixel Buds och fodralet återställs alla inställningar. Detta omfattar namnet på enheten och inställningar för aktivering och inaktivering av funktioner.

1. Öppna Bluetooth-inställningarna på enheten och glöm Google Pixel Buds.
  2. Anslut laddningsfodralet till en strömkälla med en kabel för USB-C®.
  3. Se till att Pixel Buds sitter inuti laddningsfodralet och lämna laddningsfodralet öppet.
  4. Håll parkopplingsknappen på baksidan av fodralet nedtryckt i 30 sekunder.
  5. När statuslampan för hörsnäckorna (på Google Pixel Buds är det här lampan i det öppna fodralet) slutar blinka släpper du parkopplingsknappen.
  6. Statuslampan för hörsnäckorna blinkar med vitt och orange ljus tills återställningen är klar och börjar sedan blinka vitt. Google Pixel Buds återställs och bör vara klara att parkopplas omedelbart.

Eventuella andra enheter som Pixel Buds har parkopplats med måste du glömma och parkoppla på nytt.

Pixel Buds (2017)

Vanliga problem

Parkopplingsläget aktiveras inte för Pixel Buds

1. Kontrollera att laddningsfodralet får ström genom att ansluta det med den medföljande USB-C-kabeln.
  2. Sätt Pixel Buds i laddningsfodralet med locket stängt i 10 minuter.
  3. Ta ut Pixel Buds ur laddningsfodralet i minst tre sekunder.
  4. Sätt tillbaka Pixel Buds i laddningsfodralet. Matcha L/R-indikatorerna på Pixel Buds med de magnetiska fickorna i laddningsfodralet (en grön LED-lampa visas) och stäng fodralet.
  5. Öppna laddningsfodralet bredvid telefonen med Google Pixel Buds inuti.
  6. Om du ser en vit LED-lampa som pulserar  är enheten klar att parkopplas.
  7. Titta efter en popup-avisering på telefonen som vägleder dig genom resten av konfigureringen.

Ser du ingen konfigurationsavisering?

1. Ta ut Pixel Buds ur laddningsfodralet i mer än tre sekunder och sätt sedan tillbaka dem.
  2. Stäng fodralet och öppna det igen.
  3. Håll fodralknappen nedtryckt i tre sekunder. Om du ser en vit LED-lampa som pulserar är enheten klar att parkopplas.
    Button located above right Pixel Bud in charging case
  4. Titta efter en popup-avisering på telefonen som vägleder dig genom resten av konfigureringen.
  5. På vissa Android-enheter kan du behöva leta efter Google Pixel Buds och lägga till dem som en ny enhet.

Hörsnäckorna svarar inte i fodralet

Innan du försöker återställa laddningsfodralet är det viktigt att kontrollera att Pixel Buds inte kan interagera med laddningsfodralet. Så här testar du detta:

1. Ta ut och sätt tillbaka Pixel Buds i laddningsfodralet. Tryck försiktigt in dem i facken så att de sitter rätt.
  2. När de sitter rätt trycker du på fodralknappen.

Om det fungerar ordentligt ska knappen på fodralet växla mellan batterinivån för laddningsfodralet (vita LED-lampor ) och Pixel Buds laddningsstatus (en grön LED-lampa ). Det innebär att hörsnäckorna reagerar på fodralet och du behöver inte göra något.

Om det inte går att byta till en grön LED-lampa genom att trycka på laddningsfodralknappen med Pixel Buds inuti laddningsfodralet startar du återställningsprocessen:

Återställa laddningsfodralet

1. Ta ut Pixel Buds ur laddningsfodralet.
  2. Håll laddningsknappen nedtryckt i 40 sekunder. (Vid knapptryckning visas vita LED-lampor .)
    Button located above right Pixel Bud in charging case
  3. Efter 7 sekunder släcks LED-lamporna. Fortsätt att hålla knappen på laddningsfodralet nedtryckt.
  4. Efter 40 sekunder blinkar LED-lampan längst till vänster i orange sju gånger.
När du har återställt laddningsfodralet svarar Pixel Buds inuti fodralet. Detta omfattar följande:
  • Ladda Pixel Buds.
  • Kontrollera batterinivån på dina Pixel Buds och laddningsfodralet.
  • Parkoppla Pixel Buds till din mobila enhet.

Säkerställ att du kan växla mellan LED-lampor

1. Sätt tillbaka Pixel Buds i fodralet.
  2. Säkerställ att du kan växla mellan vita LED-lampor och en enda grön LED-lampa genom att trycka på laddningsfodralknappen.

Parkoppla Pixel Buds med telefonen

1. Laddningsfodralet visar en grön LED-lampa . Håll fodralknappen nedtryckt i tre sekunder.
  2. Om du ser en vit LED-lampa som pulserar är enheten klar att parkopplas.
  3. Titta efter en popup-avisering på telefonen som vägleder dig genom resten av konfigureringen.
  4. På vissa Android-enheter kan du behöva leta efter Google Pixel Buds i menyn med Bluetooth-inställningar och lägga till dem som en ny enhet.
Google, Pixel, Android och tillhörande märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC.
USB-C® är ett registrerat varumärke som tillhör USB Implementers Forum.
Bluetooth®-ordmärket och tillhörande logotyp är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc.