Feilsøk et tilkoblingsproblem

How to troubleshoot your Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Klikk her for å åpne feilsøkingsverktøyet for tilkobling til Pixel Buds

Pixel Buds kobler seg ikke til enheten min

1. Glem Bluetooth®-enheten på telefonene dine

1. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten, og glem Google Pixel Buds.
  2. La ladeetuiet stå åpent, og sørg for at Pixel Buds sitter godt på plass i etuiet.
  3. Hold inne tilkoblingsknappen i 3 sekunder.
  4. Hvis du ser en blinkende hvit statuslampe for etuiet, er enheten klar for tilkobling.
  5. Se etter et forgrunnsvarsel på telefonen som veileder deg gjennom resten av konfigureringen.
  6. På enkelte Android-enheter må du kanskje se etter Google Pixel Buds i menyn med Bluetooth-innstillinger og legge dem til som en ny enhet.

2. Sjekk at ørepluggene reagerer

1. Koble ladeetuiet til en strømkilde med den medfølgende USB-A-til-USB-C®-kabelen.
  2. Fjern Pixel Buds fra etuiet.
  3. Sett inn én av ørepluggene igjen, og sjekk at statuslampen for ørepluggen blinker når ørepluggen settes inn i etuiet. Lyset blir oransje hvis ørepluggen lader, eller hvitt hvis den er fullt oppladet.
  4. Sett inn den andre ørepluggen, og sjekk at statuslampen for ørepluggen blinker. Hvis en av ørepluggene lades, blir lyset oransje. Hvis begge er fulladet, er lyset hvitt.

3. Tilbakestill Google Pixel Buds

Merk: Hvis du tilbakestiller Pixel Buds og etuiet, tilbakestilles alle innstillingene. Dette inkluderer navnet på enheten og innstillingene for aktivering og deaktivering av funksjoner.

1. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten, og glem Google Pixel Buds.
  2. Koble ladeetuiet til en strømkilde med en-USB-C®-kabel.
  3. Sørg for at Pixel Buds er plassert i ladeetuiet, og la ladeetuiet være åpent.
  4. Trykk og hold på tilkoblingsknappen på baksiden av etuiet i 30 sekunder.
  5. Når statuslampen for ørepluggene slutter å blinke (for Google Pixel Buds er dette lyset på innsiden av etuiet), slipper du sammenkoblingsknappen.
  6. Statuslampen for ørepluggene blinker hvitt og oransje til tilbakestillingen er fullført, og deretter begynner den å blinke hvitt. Google Pixel Buds tilbakestilles og skal være klare for tilkobling umiddelbart.

Du må glemme andre enheter som Pixel Buds har vært koblet til, og koble til dem på nytt.

Pixel Buds (2017)

Vanlige problemer

Pixel Buds starter ikke tilkoblingsmodus

1. Sørg for at ladeetuiet har strøm, ved å koble det til med den medfølgende USB-C-kabelen.
  2. Legg Pixel Buds i ladeetuiet med lokket lukket i 10 minutter.
  3. Fjern Pixel Buds fra ladeetuiet i minst 3 sekunder.
  4. Sett Pixel Buds tilbake i ladeetuiet. Pass på at L- og R-indikatorene på Pixel Buds stemmer overens med de magnetiske lommene i ladeetuiet (et grønt LED-lys  vises), og lukk etuiet.
  5. Åpne ladeetuiet ved siden av telefonen, og la Google Pixel Buds være i etuiet.
  6. Hvis du ser ett hvitt LED-lys som blinker , er enheten klar til å koble til.
  7. Se etter et forgrunnsvarsel på telefonen som veileder deg gjennom resten av konfigureringen.