Jämför Pixel Buds

Kolla in funktionerna på Pixel Buds och jämför dem sida vid sida. Om du är intresserad av att köpa Pixel Buds besöker du Google Store.

Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds A-Series

Pris

Från 199,99 USD

Köp
Läs mer

Från 99 USD

Köp
Läs mer

Färger1

Fog Charcoal Lemongrass
Coral Bay Porcelain

Clearly White Dark Olive Charcoal Sea

Samtalsdetektering

Bluetooth Super Wideband
(fungerar med Pixel 8 eller senare och Android 14 eller senare)

Klart samtalsljud

Spelläge med kort fördröjning
(fungerar med Pixel 8 eller senare och Android 14 eller senare)

Hörselhälsa

Aktiv brusreducering med Silent Seal™

Lyssningstid för hörsnäckorna

Upp till 11 timmar utan aktiv brusreducering2
Upp till 7 timmar med aktiv brusreducering2

Upp till 5 timmar3
Total lyssningstid
(inklusive laddningsfodral)
Upp till 31 timmar utan aktiv brusreducering2
Upp till 20 timmar med aktiv brusreducering2

Upp till 24 timmar3

Klart samtalsljud Mikrofoner med strålformning
Röstaccelerometer
Vindblockerande nät
Mikrofoner med strålformning
Läge för omgivningsljud

Anslutning till flera punkter med enhetsbyte

Trådlös laddning
Google Assistent
Översättning i realtid4
Svett- och vattentåliga5 Hörsnäckor
Laddningsfodral
Hörsnäckor
Pekgester Spela upp eller pausa
Hoppa till nästa eller föregående spår
Svara på samtal
Fråga Google Assistent
Styr volymen

Spela upp eller pausa
Hoppa till nästa eller föregående spår
Svara på samtal
Fråga Google Assistent

1 Colors may vary and change over time with use. Not all colors are available in all countries.

2All lyssningstid är ungefärlig och har uppmätts med musikuppspelning på maskinvara och programvara i förproduktionsstadiet, med fulladdade Pixel Buds Pro och fodral, samt övriga funktioner inaktiverade. Fodralet används till att ladda Pixel Buds Pro när batterierna har tagit slut. Laddningstiderna är ungefärliga. Om andra funktioner används minskar batteritiden. Batteritiden beror på enhet, aktiverade funktioner, användning, miljö och flera andra faktorer. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.

3All lyssningstid är ungefärlig och har uppmätts med musikuppspelning på maskin- och programvara i förproduktion, med fulladdade Google Pixel Buds A-Series och fodral, samt övriga funktioner inaktiverade. Fodralet används till att ladda Google Pixel Buds A-Series när batterierna har tagit slut. Om andra funktioner används minskar batteritiden. Batteritiden beror på enhet, aktiverade funktioner, användning, miljö och andra faktorer. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.

4En Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller senare, ett Google-konto och en internetanslutning krävs. Dataavgifter kan tillkomma. Mer information om tillgängliga språk och lägsta krav hittar du på g.co/pixelbuds/help. Liveöversättning är inte tillgängligt på alla språk eller i alla länder. Inte tillgängligt för all media eller alla appar. Läs mer på g.co/pixel/livetranslate. Översättningen kanske inte sker direkt.

5Hörsnäckorna är designade för att uppfylla klassificeringen IPX4 för vätskeskydd och Pixel Buds Pro-fodralet är utformat för att uppfylla klassificeringen IPX2 för vätskeskydd i enlighet med standarden IEC 60529 vid tillverkningen. Hörsnäckorna och fodralet är inte vattentäta. Vattentåligheten är inte permanent och kan försämras eller försvinna helt med tiden på grund av normalt slitage, om du reparerar eller tar isär enheten eller om den skadas. Torka hörsnäckorna och fodralet om de kommer i kontakt med vätska.