Sammenlign Pixel Buds

Sjekk funksjonene for Pixel Buds, og sammenlign dem side om side. Hvis du er interessert i å kjøpe Pixel Buds, kan du gå til Google Store.

Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds A-Series

Pris

Fra USD 199,99

Kjøp
Finn ut mer

Fra USD 99

Kjøp
Finn ut mer

Farger1

Fog Charcoal Lemongrass
Coral Bay Porcelain

Clearly White Dark Olive Charcoal Sea

Samtalegjenkjenning

Bluetooth med superbredbånd
(fungerer med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)

Klare samtaler

Gamingmodus med kort tidsforsinkelse
(fungerer med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)

Hørselsvelvære

Aktiv støyreduksjon med Silent Seal™

Lyttetid for øreplugger

Opptil 11 timer uten ANC2
Opptil 7 timer med ANC2

Opptil 5 timer3
Total lyttetid
(inkludert ladeetui)
Opptil 31 timer uten ANC2
Opptil 20 timer med ANC2

Opptil 24 timer3

Samtaleklarhet Mikrofoner med stråleforming
Akselerometer for stemmeregistrering
Vindblokkerende nettingdeksler
Mikrofoner med stråleforming
Modus for omgivelseslyd

Multipunktbasert tilkobling med enhetsbytte

Trådløs lading
Google Assistent
Oversetting i sanntid4
Svette- og vannbestandig5 Øreplugger
Ladeetui
Øreplugger
Berøringskontroller Spill av eller sett på pause
Gå til neste eller forrige spor
Svar på anrop
Spør Google-assistenten
Kontroller volumet

Spill av eller sett på pause
Gå til neste eller forrige spor
Svar på anrop
Spør Google-assistenten

1 Colors may vary and change over time with use. Not all colors are available in all countries.

2Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved å spille av musikk med førproduksjonsversjoner av maskin- og programvare, med Pixel Buds Pro og etui som var ladet helt opp, og med andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds Pro når batteriene er tomme. Ladetidene er omtrentlige. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

3Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved å spille av musikk med førproduksjonsversjoner av maskin- og programvare, med Google Pixel Buds A-Series og etui som var ladet helt opp, og med andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Google Pixel Buds A-Series når batteriene er tomme. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, selve bruken, omgivelsene og andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

4Krever en Google Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om tilgjengelige språk og minimumskrav på g.co/pixelbuds/help. Direkteoversetting er ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Ikke tilgjengelig for alt medieinnhold eller i alle apper. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/livetranslate. Oversettelsen skjer kanskje ikke umiddelbart.

5Ørepluggene er laget for å overholde IPX4-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann, og Pixel Buds Pro-etuiet er laget for å overholde IPX2-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann – begge i henhold til IEC-standarden 60529 – når de forlater fabrikken. Ørepluggene og etuiet er ikke vanntette. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skader. Du må tørke ørepluggene og etuiet hvis de blir våte.