Sammenlign Pixel Buds

Se funktionerne til Pixel Buds, og sammenlign dem side om side. Hvis du er interesseret i at købe Pixel Buds, kan du gå til Google Store.

Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds A-Series

Pris

Fra 199,99 USD

Køb
Få flere oplysninger

Fra 99 USD

Køb
Få flere oplysninger

Farver1

Fog Charcoal Lemongrass
Coral Bay Porcelain

Clearly White Dark Olive Charcoal Sea

Samtaleregistrering

Bluetooth SuperWideBand
(fungerer sammen med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)

Klar opkaldslyd

Gamingtilstand med lav forsinkelse
(fungerer sammen med Pixel 8 og nyere og Android 14 og nyere)

Hørewellness

Aktiv støjreducering med Silent Seal™

Øretelefonernes lyttetid

Op til 11 timer uden ANC2
Op til 7 timer med ANC2

Op til 5 timer3
Samlet lyttetid
(med opladeetui)
Op til 31 timer uden ANC2
Op til 20 timer med ANC2

Op til 24 timer3

Opkaldsklarhed Beamformingmikrofoner
Stemmeaccelerometer
Vindblokerende covere med trådnet
Beamformingmikrofoner
Tilstanden Transparent lyd

Multipunktsforbindelse med enhedsskift

Trådløs opladning
Google Assistent
Oversættelse i realtid4
Sved- og vandafvisende5 Øretelefoner
Opladeetui
Øretelefoner
Styring ved berøring Afspil, eller sæt på pause
Gå til næste eller forrige nummer
Besvar opkald
Spørg Google Assistent
Juster lydstyrken

Afspil, eller sæt på pause
Gå til næste eller forrige nummer
Besvar opkald
Spørg Google Assistent

1 Colors may vary and change over time with use. Not all colors are available in all countries.

2Alle lyttetider er omtrentlige og blev målt ved hjælp af musikafspilning på testversioner af hardwaren og softwaren, hvor Pixel Buds Pro og etuiet var fuldt opladet, og andre funktioner var deaktiveret. Etuiet bruges til at genoplade Pixel Buds Pro, når deres batterier er opbrugt. Opladningstiderne er omtrentlige. Hvis du bruger andre funktioner, reduceres batteritiden. Batteritiden afhænger af enheden, omgivelserne, hvilke funktioner der er aktiveret, hvad du bruger den til, og meget mere. Den faktiske batteritid kan være kortere.

3Alle lyttetider er omtrentlige og blev målt ved hjælp af musikafspilning og tale på testversioner af hardwaren og softwaren, med fuldt opladede Google Pixel Buds A-Series og etui og med andre funktioner deaktiveret. Etuiet bruges til at genoplade Google Pixel Buds A-Series, når deres batterier er opbrugt. Hvis du bruger andre funktioner, reduceres batteritiden. Batteritiden afhænger af enheden, omgivelserne, hvilke funktioner der er aktiveret, hvad du bruger den til, og andre faktorer. Den faktiske batteritid kan være kortere

4Kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere, som kan køre Google Assistent, samt en Google-konto og en internetforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster. Du kan se de tilgængelige sprog og minimumskravene på g.co/pixelbuds/help. Liveoversættelse er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande. Ikke tilgængelig på alle medier eller i alle apps. Få flere oplysninger på g.co/pixel/livetranslate. Oversættelse sker muligvis ikke øjeblikkeligt.

5Øretelefonerne er designet til at være i overensstemmelse med vandafvisningsklassificeringen IPX4, og Pixel Buds Pro-etuiet er designet til at være i overensstemmelse med vandafvisningsklassificeringen IPX2 i henhold til IEC-standarden 60529 under fremstillingen. Øretelefonerne og etuiet er ikke vandtætte. Den vandafvisende tilstand er ikke permanent, og den aftager eller forsvinder helt som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse. Sørg for at tørre dine øretelefoner og etuiet, efter de har været i kontakt med væske.