Få mer bas med basförstärkning i Pixel Buds

Basförstärkning ger ditt ljud en extra skjuts. Den här funktionen kan aktiveras på en enhet med Android 6.0 eller senare.

Viktigt! Om du använder Pixel Buds A-Series kan du anpassa basen. Om du använder Pixel Buds Pro är justering av basen en av flera equalizer-inställningar.

Aktivera basförstärkning

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna telefonens inställningar följt av Anslutna enheter följt av Inställningar för Pixel BudsSettings.
    På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Aktivera Basförstärkning.1

När funktionen är aktiverad i Pixel Buds finns den kvar i basen på andra enheter som en laptop eller surfplatta.

1Du måste ansluta Pixel Buds till telefonen för att aktivera den här funktionen.