Med bassforsterkingen på Pixel Buds får du mer bass

Med bassforsterking får du fyldigere lyd. Denne funksjonen kan aktiveres med enheter som kjører Android 6.0 eller nyere.

Viktig: Hvis du bruker Pixel Buds A-Series, kan du tilpasse bassen. Hvis du bruker Pixel Buds Pro, er bassjustering én av flere EQ-innstillinger.

Slå på bassforsterkingen

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til telefoninnstillingene og så Tilkoblede enheter og så Pixel Buds-innstillingene Settings.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Lyd.
  3. Slå på bassforsterkingen.1

Når du har slått på bassforsterkingen i Pixel Buds-innstillingene, gjelder dette også for andre enheter, for eksempel datamaskiner og nettbrett.

1Pixel Buds må være koblet til telefonen hvis denne funksjonen skal aktiveres.