Få mere bas med basforstærkeren på dine Pixel Buds

Basforstærkeren giver mere saft og kraft til lyden. Denne funktion kan aktiveres på enheder med Android 6.0 eller nyere.

Vigtigt! Hvis du bruger Pixel Buds A-Series, kan du tilpasse din bas. Hvis du bruger Pixel Buds Pro, er basjustering bare én af flere mulige indstillinger for equalizer.

Aktivér Bass boost

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: På din telefon skal du gå til Indstillinger og derefter Forbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Aktivér Bass boost.1

Når Bass boost er aktiveret i indstillingerne for Pixel Buds, anvendes den også på alle andre enheder, f.eks. computere og tablets.

1Pixel Buds skal have forbindelse til telefonen for at aktivere denne funktion.