Privadesa, condicions i polítiques

Privadesa

Condicions de Google

Les condicions del servei de Google s'apliquen als serveis que s'indiquen a continuació, així com a l'aplicació Google Wallet en general i a totes les funcions que no són de pagament a Wallet. En aquesta pàgina també enumerem les condicions i les polítiques addicionals que s'apliquen a aquests serveis. Les condicions del servei i les condicions i les polítiques addicionals defineixen la nostra relació i les expectatives mútues quan utilitzes aquests serveis.

Condicions de Google Pay als EUA

Condicions de Google Pay a Singapur

Condicions de Google Pay a l'Índia

Altres condicions de Google Pay

Les persones als Estats Units, a l'Índia i a Singapur poden consultar les condicions de Google Pay aplicables al seu país o a la seva regió tal com s'especifica més amunt. Les persones d'altres països poden consultar les condicions de Google Pay aplicables al seu país o a la seva regió a la secció "Condicions de Google Payments" a continuació.

Resta del món

Condicions de Google Payments

Les condicions de Google Payments següents s'apliquen als serveis de Google Payments i a la funcionalitat de pagaments a Google Wallet (p. ex., Toca i paga). Les condicions del servei de Google s'apliquen a l'aplicació Google Wallet en general i a totes les funcions que no són de pagament a Wallet.

Polítiques de Google Pay i Google Wallet per als usuaris

Polítiques de l'usuari de Google Pay

Política de l'usuari de Google Wallet

Polítiques de Google Pay per a empreses

Política de ciberseguretat de Google Pay al Brasil