Anmod om en momsfaktura for køb via Google

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, skal du betale moms på alle køb, du foretager via Google. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Marokko, skal du betale moms på køb i Google Play. Du kan anmode om en momsfaktura eller -kvittering for disse køb.

Anmod om en momsfaktura eller -kvittering

Adressen på din momsfaktura eller -kvittering er din juridiske adresse på det tidspunkt, hvor købet blev foretaget. Du kan ikke ændre adressen på en momsfaktura eller -kvittering, efter købet er foretaget.

1. Log ind på Indstillinger.
  2. Sørg for, at du har indtastet dit skatte-id-nummer. Hvis det ikke er tilfældet, skal du angive det nu.
    • I nogle lande kan du kun få en momsfaktura eller -kvittering, hvis du har indtastet dit skatte-id, før du gennemførte købet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på den transaktion, du gerne vil have en faktura for.
  5. Klik på Download momsfaktura eller Download momskvittering nederst i transaktionsoplysningerne. Du bliver muligvis bedt om at indtaste nogle oplysninger, f.eks. din fulde adresse eller et skatte-id.
  6. Klik på Gem. Du vil se et link, hvor du kan downloade din faktura.

Anmod om en faktura til andre lande

Fakturaer fås kun til personer, der bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Marokko.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: