Canviar l'adreça de casa o de facturació

Pots actualitzar la teva adreça de casa a Google Pay o canviar una adreça que tinguis associada a una forma de pagament concreta.

Editar l'adreça de casa

Important: un cop hi hagis afegit una adreça, no podràs canviar el teu país de residència. Si et mudes a un altre país, hauràs de crear un perfil nou. Només pots crear un perfil per país.

1. Inicia la sessió i ves a Configuració.
  2. A la secció "Nom i adreça", fes clic a Edita Edita.
  3. Introdueix l'adreça nova.
  4. Fes clic a Desa.

Actualitzar l'adreça de facturació d'una targeta

Per canviar l'adreça associada a una targeta de crèdit o de dèbit:

1. Inicia la sessió i ves a Formes de pagament.
  2. Cerca la targeta que vols actualitzar.
  3. Fes clic a Edita.
  4. Actualitza la informació de la teva adreça de facturació.
  5. Fes clic a Actualitza.

Canviar el país de residència

Important: no pots canviar el país ni la regió de residència associats a un perfil de pagaments existent. Si et mudes o viatges a un altre país, o si hi resideixes temporalment, hauràs de crear un perfil nou.

Si crees un perfil nou, això no afectarà els pagaments dels serveis existents. Per pagar els productes o els serveis que compris al nou país, has d'utilitzar el perfil nou.

Per crear un perfil nou, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, inicia la sessió a Google Pay.
  2. Ves a Configuració.
  3. A "Perfil de pagaments", al costat de "País", fes clic a Edita Edita.
  4. Al missatge que s'obre, fes clic a Crea un perfil nou i, a continuació, Continua.
  5. Tria el país que vols associar al perfil de pagaments nou.
  6. Introdueix l'adreça.
  7. Fes clic a Envia.