Canviar l'adreça legal o de facturació

Pots actualitzar el domicili social a Google Pay o canviar una adreça que tinguis associada a una forma de pagament concreta.

Editar el domicili social

Important: un cop hi hagis afegit un domicili social, no podràs canviar el teu país de residència. Si et mudes a un altre país, hauràs de crear un perfil nou. Només pots crear un perfil per país. Obtén més informació sobre el perfil de pagaments.

1. Inicia la sessió i ves a Configuració.
  2. A la secció "Nom i adreça", fes clic a Edita Edita.
  3. Introdueix l'adreça nova.
  4. Fes clic a Desa.

Actualitzar l'adreça de facturació d'una targeta

Per canviar l'adreça associada a una targeta de crèdit o de dèbit:

1. Inicia la sessió i ves a Formes de pagament.
  2. Cerca la targeta que vols actualitzar.
  3. Fes clic a Edita.
  4. Actualitza la informació de la teva adreça de facturació.
  5. Fes clic a Actualitza.

Canviar el país legal

Important: no pots canviar el país o la regió legals associats al teu perfil de pagaments actual. Si et mudes o viatges a un altre país, o si hi resideixes temporalment, hauràs de crear un perfil de pagaments nou. Obtén més informació sobre el perfil de pagaments.

Si crees un perfil nou, això no afectarà els pagaments dels serveis actuals. Per pagar els productes o els serveis que compris al nou país, has d'utilitzar el perfil nou.

Per crear un perfil nou:

1. A l'ordinador, inicia la sessió a Configuració.
  2. A "Perfil de pagaments", al costat de "País", fes clic a Edita Edita.
  3. Al missatge que s'obrirà, fes clic a Crea un perfil nou i, a continuació, Continua.
  4. Tria el país que vols associar al perfil de pagaments nou.
  5. Introdueix l'adreça.
  6. Fes clic a Envia.