Verander jou wetlike of faktureringadres

Jy kan jou wetlike adres in Google Pay opdateer of ’n adres verander wat met ’n spesifieke betaalmetode geassosieer word.

Wysig jou wetlike adres

Belangrik: Jy kan nie jou land van herkoms verander nadat jy ’n wetlike adres bygevoeg het nie. Jy sal ’n nuwe profiel moet skep indien jy na ’n nuwe land toe trek. Jy kan slegs een profiel per land skep. Kry meer inligting oor betalingsprofiel

1. Meld aan by Instellings.
  2. Klik Wysig Edit in die “Naam en adres”-afdeling.
  3. Voer jou nuwe adres in.
  4. Klik Stoor.

Dateer kaartfaktureringadres op

Hoe om die adres te verander wat met ’n debiet- of kredietkaart geassosieer word:

1. Meld aan by Betaalmetodes.
  2. Vind die kaart wat jy wil opdateer.
  3. Klik Wysig.
  4. Dateer jou faktureringadresinligting op.
  5. Klik Dateer op.

Verander jou wetlike land

Belangrik: Jykan nie ’n wetlike land of streek verander wat met jou huidige betalingsprofiel geassosieer word nie. Jy moet ’n nuwe betalingsprofiel skep indien jy getrek het, reis of tydelik in ’n ander land woon. Kry meer inligting oor betalingsprofiel

As jy ’n nuwe profiel skep, sal dit nie betalings vir jou huidige dienste raak nie. Jy moet jou nuwe profiel gebruik om vir enige nuwe produkte of dienste te betaal wat jy in jou nuwe land koop.

Skep só ’n nuwe profiel:

1. Meld op jou rekenaar aan by Instellings.
  2. Klik Wysig Edit langs “Land” onder Betalingsprofiel.
  3. Klik Skep nuwe profiel en dan Gaan voort op die boodskap wat oopmaak.
  4. Kies die land om met die nuwe betalingsprofiel te assosieer.
  5. Voer die adresinligting in.
  6. Klik Dien in.