Tietoja valuuttamuunnoksista

Sinua ei välttämättä laskuteta asuinmaasi valuutassa. Valuutta määräytyy ostoon käyttämäsi Google-palvelun perusteella.

Valuuttamuunnosten soveltaminen

Google käyttää veloituksessa kotimaasi valuuttaa, jos se on mahdollista. Google määrittää kotimaasi lisäämäsi kotiosoitteen perusteella.

Jos se ei ole mahdollista, summa veloitetaan muussa valuutassa. Yhdysvaltojen ulkopuolella tämä tarkoittaa tavallisesti Yhdysvaltain dollaria.

Huom. Veloituksessa käytettävä valuutta ilmoitetaan maksun käsittelyn aikana aina ennen maksun viimeistelyä.

Laskutusmaan muuttaminen

Jos olet muuttanut toiseen maahan, voit päivittää kotiosoitteesi. Tämän jälkeen sinua veloitetaan uuden asuinmaasi valuutassa.