Forstå valutaomregninger

Afhængigt af hvilken Google-tjeneste du bruger til at foretage et køb, er den valuta, du bliver debiteret i, muligvis ikke dit hjemlands valuta.

Sådan fungerer valutaomregning

Hvis det er muligt, vil Google debitere dig i dit hjemlands valuta. Google får disse oplysninger vha. den hjemmeadresse, du har tilføjet.

Hvis dette ikke er muligt, bliver du debiteret i en anden valuta. For personer uden for USA betyder dette som regel, at de blive debiteret i amerikanske dollars.

Bemærk! Du vil altid få vist den valuta, du bliver debiteret i, før du fuldfører transaktionen.

Opdater dit faktureringsland

Hvis du er flyttet til et andet land, kan du opdatere din hjemmeadresse, så du bliver debiteret i dit hjemlands valuta.