Yksityishenkilön maksuprofiilin hallinnointi

Kun ostat ensimmäisen kerran Googlen kautta, maksutietosi tallennetaan maksuprofiiliin. Kun seuraavan kerran ostat jotain Googlen kautta, voit käyttää profiilin tietoja.

Kaikki luomasi maksuprofiilit yhdistetään Google-tiliisi.

Google-maksuprofiiliisi tallentuvat seuraavat tiedot:

• nimi, osoite ja verotunnus (lain niin vaatiessa) sekä profiilin vastuuhenkilö
  • credit- ja debit-kortit, pankkitilit ja muut Googlen kautta ostamiseen käyttämäsi maksutavat
  • aiempien tapahtumien kuitit ja muut tiedot
  • tilaukset ja toistuvat maksut

Vinkki: Jos hallinnoit yrityksen tai organisaation Google-maksuprofiilia, lue lisää Yritysprofiileista.

Useiden maksuprofiilien ylläpito

Jos käytät profiiliasi henkilökohtaisiin maksuihin, voit luoda vain yhden profiilin sille maalle tai alueelle, jossa olet. Tällöin voit hallita kaikkia Google-ostoksiasi samasta paikasta.

Sinulla voi olla useita maksuprofiileja seuraavissa tapauksissa:

Profiilin muokkaaminen

1. Kirjaudu sisään asetuksiin.
  2. Jos sinulla on useita profiileja, tee näin:
    1. Valitse vasemmasta yläkulmasta nimesi vierestä Alas Down arrow.
    2. Valitse muokattava profiili.
  3. Tee tarvittavat muutokset. Voit muuttaa esimerkiksi osoitetta ja maksutapoja.
  4. Tallenna muutokset.

Profiilin sulkeminen

Katso ohjeet maksuprofiilin sulkemiseen.