Administrer din individuelle betalingsprofil

Når du foretager et køb via Google, bliver dine betalingsoplysninger gemt på en betalingsprofil. Næste gang du køber noget via Google, kan du genbruge oplysningerne i profilen.

Alle de betalingsprofiler, som du opretter, knyttes til din Google-konto.

Din individuelle Google-betalingsprofil indeholder oplysninger såsom:

• Navn, adresse og skatte-id ved lovkrav for den profilansvarlige.
  • Betalingskort, bankkonti og andre betalingsmetoder, du tidligere har brugt til køb via Google.
  • Kvitteringer og andre oplysninger om tidligere transaktioner.
  • Abonnementer og faste betalinger.

Tip! Hvis du administrerer en Google-betalingsprofil for en virksomhed eller organisation, kan du få flere oplysninger om virksomhedsprofiler.

Administrer mere end én betalingsprofil

Hvis du bruger din profil til personlige betalinger, kan du kun oprette én individuel profil for det land eller område, du befinder dig i. På den måde kan du administrere alle dine Google-køb på et enkelt sted.

Du kan have flere betalingsprofiler, hvis du:

Rediger en profil

1. Log ind på Indstillinger.
  2. Hvis du har mere end én profil:
    1. Klik på pil ned Down arrow øverst til venstre ud for dit navn.
    2. Vælg den profil, du vil redigere.
  3. Foretag ændringerne. Du kan ændre oplysninger som f.eks. din adresse og dine betalingsmetoder.
  4. Gem dine ændringer.
Rediger dit navn

Rediger dit navn i indstillingerne

1. Log ind på Indstillinger.
  2. Klik på Rediger Rediger ud for "Navn".
    • Hvis du ikke kan redigere dit navn, skal du klikke på Skift navn. Følg vejledningen for at udfylde formularen til navneændring.
  3. Indtast dit opdaterede navn.
  4. Klik på Gem.

Udfyld formularen til navneændring

Hvis du vil ændre det verificerede navn på din betalingsprofil, skal du muligvis angive yderligere oplysninger og dokumentation for at verificere dit navn igen. Hvis du ikke kan redigere navnefeltet i Indstillinger:

1. Klik på Skift navn under dit navn.
  2. Klik på Start ændring af navn.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at angive dine oplysninger og uploade dokumenter.

Find og løs problemer med at ændre dit navn

Hvis du ikke kan ændre navnet på din betalingsprofil ved at følge vejledningen ovenfor, skal du udfylde en formular for at anmode om en opdatering af navnet på din betalingsprofil.

Opdater andre indstillinger
  1. Log ind på Indstillinger.
  2. Hvis du har mere end én profil:
    1. Klik på menupil Down arrow øverst til venstre ud for dit navn.
    2. Vælg den profil, du vil redigere.
  3. Foretag ændringerne. Du kan redigere oplysninger som f.eks. din adresse.
  4. Klik på Gem.

Luk en profil

Få flere oplysninger om, hvordan du lukker en betalingsprofil.