Gestionar un perfil de pagaments particular

Quan fas la primera compra a través de Google, la teva informació de pagament es desa en un perfil de pagaments. La pròxima vegada que facis una compra a través de Google, podràs reutilitzar la informació del perfil.

Tots els perfils de pagaments que crees s'associen al teu Compte de Google.

El teu perfil de pagaments de Google particular emmagatzema informació com ara:

• El nom, l'adreça i el número d'identificació fiscal (quan és obligatori per motius legals) de l'usuari responsable del perfil.
  • Targetes de crèdit, targetes de dèbit, comptes bancaris i altres formes de pagament que hagis utilitzat per fer compres a través de Google en el passat.
  • Rebuts i altres dades sobre transaccions anteriors.
  • Subscripcions i pagaments recurrents.

Consell: si gestiones un perfil de pagaments de Google per a una empresa o una organització, obtén informació sobre els perfils d'empresa.

Gestionar més d'un perfil de pagaments

Si utilitzes el teu perfil per fer pagaments personals, només pots crear un perfil particular per al país o la regió on ets. D'aquesta manera, pots gestionar totes les compres de Google des d'un sol lloc.

Pots tenir diversos perfils de pagaments si:

Editar un perfil

1. Inicia la sessió i ves a Configuració.
  2. Si tens més d'un perfil:
    1. A la part superior esquerra, fes clic a la fletxa avall Down arrow al costat del teu nom.
    2. Selecciona el perfil que vols editar.
  3. Fes els canvis que calgui. Pots canviar informació com ara l'adreça i les formes de pagament.
  4. Desa els canvis.
Canviar el teu nom

Editar el nom a la configuració

1. Inicia la sessió i ves a Configuració.
  2. Al costat de "Nom", fes clic a Edita Edita.
    • Si no pots editar el nom, fes clic a Canvia el nom. Segueix els passos per completar el formulari de canvi de nom.
  3. Introdueix el nom actualitzat.
  4. Fes clic a Desa.

Emplenar el formulari de canvi de nom

Per canviar el nom verificat al perfil de pagaments, és possible que hagis de proporcionar més informació i documentació per tornar a verificar el nom. Si no pots editar el camp del nom a Configuració:

1. A sota del teu nom, fes clic a Canvia el nom.
  2. Fes clic a Inicia el canvi de nom.
  3. Segueix les instruccions en pantalla per introduir la informació i penjar els documents.

Resoldre problemes relacionats amb el canvi de nom

Si no pots canviar el nom del perfil de pagaments seguint els passos anteriors, emplena un formulari per sol·licitar una actualització del nom del perfil de pagaments.

Actualitzar altres opcions de configuració
  1. Inicia la sessió i ves a Configuració.
  2. Si tens més d'un perfil:
    1. A la part superior esquerra, fes clic a la fletxa avall Down arrow al costat del teu nom.
    2. Selecciona el perfil que vols editar.
  3. Fes els canvis que calgui. Pots canviar informació com ara l'adreça.
  4. Fes clic a Desa.

Tancar un perfil

Obtén informació sobre com pots tancar un perfil de pagaments.