Se, endre eller løs problemer med Google-bestillinger

Her finner du informasjon om hvordan du administrerer bestillinger for Google-produkter og -tjenester.

Gjør følgende for å se bestillinger du har gjort via Google, og kvitteringene for dem:

1. Logg på payments.google.com.
  2. Finn bestillingen din. Hvis du ikke ser den, klikker du på Se flere transaksjoner.
  3. Klikk på bestillingen du vil åpne kvitteringen for.

Endre bestillingen din

Kontakt Google-tjenesten eller selgeren hvis du

• har spørsmål om bestillingen din
  • vil returnere noe eller få pengene tilbake
  • kansellere en bestilling

Kontaktinformasjonen finner du nederst på kvitteringen for bestillingen.

Merk: Bestillinger kan ikke fjernes eller slettes fra transaksjonslisten i Google Pay.

Løs problemer med bestillinger

For de fleste bestillingsproblemene må du ta kontakt med Google-tjenesten eller -selgeren for å løst problemet. Kontaktinformasjonen finner du nederst på kvitteringen for bestillingen.

Her er løsningene på noen av de vanligste problemene.

Sjekk om en refusjon er behandlet
  1. Logg på payments.google.com.
  2. Klikk på bestillingen din. Hvis du ikke ser den, klikker du på Se flere transaksjoner.
  3. Se om det står Refundert under «Status».
Ser du fortsatt belastningen for en kansellert bestilling?

Hvis du fortsatt ser en belastning for bestillingen på kontoutskriften din etter at du har kansellert bestillingen, er dette en midlertidig autorisasjon. Den skal forsvinne i løpet noen få dager.

Se hvorfor en bestilling ble satt på vent, avbrutt eller avvist

Gjør følgende hvis du er usikker på hvorfor bestillingen din holdes tilbake eller er blitt kansellert:

1. Logg på payments.google.com.
  2. Klikk på bestillingen din. Hvis du ikke ser den, klikker du på Se flere transaksjoner.
  3. Du bør se en begrunnelse ved siden av bestillingen.
    • Hvis bestillingen ble kansellert fordi kortet ble avvist, må du oppdatere kortinformasjonen din.
    • Hvis dette ikke var årsaken, må du kontakte brukerstøtteteamet til selgeren (f.eks. Google Play). Denne informasjonen finner du vanligvis i brukerstøtten.