Returnera en vara

Här hittar du information om hur du returnerar något eller gör ett återköp för något du köpt med Google Pay.

Här får du hjälp med att rapportera ett obehörigt köp.

Returnera en vara du köpt i butik

1. Leta reda på kvittot.
  2. Ta med kvittot och varan till butiken.
  3. Om säljaren ber dig att dra kortet håller du baksidan av mobilen mot RFID-terminalen.
    • För vissa återköp kan du behöva ange det virtuella kontonumrets fyra sista siffror. Du hittar det virtuella kontonumret på skärmen med kortuppgifter i Google Pay-appen Google Pay.
Obs! Återförsäljaren meddelar dig när du kan förvänta dig återbetalningen.

Returnera en vara du köpt online med Google Pay

Om du köpte något via Google Pay från en webbplats eller app som inte tillhör Google kontaktar du återförsäljarens kundsupport. Återbetalningar sätts in på ditt länkade bankkonto, inte på saldot i Google Pay.

Returnera en Google-produkt

Kontakta supportteamet för den produkt du vill returnera.