Starting June 4, 2024, the U.S. version of the Google Pay app will no longer be available for use. Learn more about these changes

Returner et kjøp

Her finner du informasjon om hvordan du returnerer noe du har kjøpt med Google Pay, eller hvordan du får refusjon for slike kjøp.

hit for å få hjelp med å rapportere et uautorisert kjøp.

Returner noe du har kjøpt i en butikk

1. Finn kvitteringen fra butikken.
  2. Ta med kvitteringen og varen til butikken.
  3. Hvis selgeren ber deg om å dra kortet, holder du baksiden av telefonen mot den kontaktløse betalingsterminalen.
    • For enkelte returer må du kanskje oppgi de fire siste sifrene i det virtuelle kontonummeret ditt. Du finner det virtuelle kontonummeret i skjermbildet med kortinformasjon i Google Pay-appen Google Pay.
Tips: Forhandleren gir deg beskjed om når du kan forvente å motta refusjonen.

Returner noe du har kjøpt på nettet med Google Pay

Hvis du har brukt Google Pay til å kjøpe noe via et nettsted eller en app som ikke tilhører Google, må du kontakte brukerstøtten for den aktuelle forhandleren. Refusjoner overføres til den tilknyttede bankkontoen, ikke Google Pay-saldoen din.

Returner et Google-produkt

Kontakt kundestøtten for produktet du vil returnere.