Een aankoop retourneren

Hier vindt u informatie over retouren en terugbetalingen van aankopen die met Google Pay zijn gedaan.

Hier vindt u hulp bij het melden van een ongeautoriseerde aankoop.

Een product retourneren dat u in een winkel heeft gekocht

1. Zoek het betalingsbewijs van de winkel.
  2. Breng het betalingsbewijs en het artikel naar de winkel.
  3. Als de verkoper u vraagt uw kaart door de lezer te halen, houdt u de achterkant van uw telefoon tegen de contactloze betaalautomaat.
    • In sommige gevallen moet u de laatste vier cijfers van uw virtuele bankrekeningnummer opgeven. U vindt uw virtuele bankrekeningnummer op het scherm met kaartgegevens in uw Google Pay-app Google Pay.
Opmerking: De verkoper laat u weten wanneer u uw terugbetaling kunt verwachten.

Een product retourneren dat u online heeft gekocht met Google Pay

Als u Google Pay heeft gebruikt om iets te kopen op een website of in een app die niet van Google is, neemt u contact op met het supportteam van de verkoper. Terugbetalingen worden overgemaakt naar de gekoppelde bankrekening en niet toegevoegd aan uw Google Pay-tegoed.

Een Google-product retourneren

Neem contact op met het supportteam voor het product dat u wilt retourneren.