Returner et køb

Her kan du finde oplysninger om at returnere eller få refunderet noget, du har købt ved hjælp af Google Pay.

Klik her for at få hjælp til at rapportere et uautoriseret køb.

Returner noget, du har købt i en butik

1. Find din butikskvittering.
  2. Tag kvitteringen og varen med hen i butikken.
  3. Hvis sælgeren beder dig om at køre dit kort igennem, skal du holde bagsiden af din telefon op mod den kontaktløse betalingsterminal.
    • Ved nogle returneringer skal du muligvis angive de sidste 4 cifre i dit virtuelle kontonummer. Du kan finde dit virtuelle kontonummer på skærmbilledet med kortoplysninger i din Google Pay-app Google Pay.
Tip! Forhandleren giver dig besked om, hvornår du kan forvente at få din refusion.

Returner noget, du har købt online med Google Pay

Hvis du har brugt Google Pay til at købe noget fra et website eller en app, der ikke er fra Google, skal du kontakte forhandlerens kundesupport. Refusioner indsættes på din tilknyttede bankkonto, ikke din Google Pay-saldo.

Returner et Google-produkt

Kontakt supporten til det produkt, du vil returnere.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: