Kennisgewing

Starting June 4, 2024, the U.S. version of the Google Pay app will no longer be available for use. Learn more about these changes

Gee 'n aankoop terug

Hier is waar jy inligting kan kry oor die terugstuur van 'n produk of om 'n terugbetaling te kry vir iets wat jy met Google Pay gekoop het.

Gaan hierheen om hulp met die aangee van 'n ongemagtigde aankoop te kry.

Gee iets terug wat jy in 'n winkel gekoop het

1. Vind jou winkelkwitansie.
  2. Bring die kwitansie en die item na die winkel.
  3. Indien die handelaar jou vra om jou kaart deur die kaartmasjien te trek, moet jy die agterkant van jou foon teen die kontaklose betaalterminaal hou.
    • Vir sommige teruggawes sal jy dalk die laaste 4 syfers van jou virtuele rekeningnommer moet verskaf. Jy kan jou virtuele rekeningnommer op die kaartbesonderhede-skerm in jou Google Pay-program Google Pay vind.
Wenk: Die kleinhandelaar sal jou in kennis stel wanneer jy jou terugbetaling kan verwag.

Gee iets terug wat jy aanlyn met Google Pay gekoop het

Indien jy Google Pay gebruik het om iets by ’n nie-Google-webwerf of -program te koop, moet jy die kleinhandelaar se kliëntediensspan kontak. Terugbetalings word na jou gekoppelde bankrekening gedeponeer en nie na jou Google Pay-saldo nie.

Gee 'n Google-produk terug

Kontak die steundiensspan vir die produk wat jy wil teruggee.