Maksutavan vahvistuskoodeihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Jos sinua pyydetään vahvistamaan maksutapa, voit ehkä tehdä vahvistuksen kortin tapahtumahistorian tai tiliotteen väliaikaisella varauksella tai veloituksella. Jos sinulla on ongelmia vahvistuskoodien kanssa, seuraa alla olevia ohjeita.

Huom. Koodi ei välttämättä näy tapahtumissa heti. Odota muutama päivä ennen kuin alat selvittää ongelmaa.

Voit ratkaista ongelman heti seuraavasti:

• Lähetä vahvistusasiakirjat, jos vaihtoehto on käytettävissä.
    • Asiakirjojen lähettämistä ei voi käyttää YouTube- ja Google Store ‑ostosten vahvistuksessa.
  • Käytä toista maksutapaa.

Voit ratkaista vahvistuskoodiin liittyviä ongelmia seuraamalla alla olevia ohjeita.

Saat virheilmoituksen, kun pyydät koodia

Jos näet virheilmoituksen "Koodin lähetys epäonnistui", tee näin:

• Lisää varoja tilille ja yritä uudelleen.
  • Varmista, että kaikki korttiisi liittyvät tiedot, kuten nimi, osoite ja CVC-koodi, ovat oikein. Jos tiedot ovat oikein, kokeile lisätä kortti uudelleen.
  • Lähetä vahvistusasiakirjat, jos sinulla on sellaiset.
    • Asiakirjojen lähettämistä ei voi käyttää YouTube- ja Google Store ‑ostosten vahvistuksessa.

Vinkki: Jos ongelma ei ratkea millään näistä keinoista, käytä toista maksutapaa.

Koodia ei löydy

Jos et löydä vahvistuskoodia:

1. Avaa vahvistettavan kortin tiliote tai tapahtumahistoria.
  2. Etsi 1,95 dollarin väliaikainen varaus tai veloitus, jossa lukee GOOGLE. Summa vaihtelee valuutan mukaan.
  3. Katevarauksen ja tunnisteen vieressä on kuusinumeroinen vahvistuskoodi. Löydät tunnuksen, kun lisäät vahvistuskoodin osoitteessa payments.google.com.

Jos et löydä koodia ja sen pyytämisestä on yli seitsemän päivää, tee näin:

• Tee vahvistus asiakirjojen avulla, jos mahdollista.
    • Asiakirjojen lähettämistä ei voi käyttää YouTube- ja Google Store ‑ostosten vahvistuksessa.
  • Käytä toista maksutapaa.

Koodia ei hyväksytä

Jos koodia ei hyväksytä:

• Varmista, että lisäät oikean kortin vahvistuskoodin.
  • Tarkista, kuinka kauan koodin pyytämisestä on kulunut. Jos siitä on kulunut yli 14 päivää, koodi on vanhentunut ja sinun on yritettävä vahvistamista uudelleen.
  • Jos poistit kortin sen jälkeen, kun pyysit vahvistuskoodin, koodi ei ole voimassa. Lisää kortti uudelleen, pyydä uusi koodi ja yritä uudelleen.
  • Jos koodissa on alle kuusi numeroa, lähetä vahvistusasiakirjat, jos sinulla on sellaiset.
    • Asiakirjojen lähettämistä ei voi käyttää YouTube- ja Google Store ‑ostosten vahvistuksessa.

Vinkki: Jos ongelma ei ratkea millään näistä keinoista, käytä toista maksutapaa.

Koodin lisääminen ei onnistu

Jos et voi lisätä koodia, kokeile näitä vaihtoehtoja:

• Jos poistit kortin sen jälkeen, kun pyysit vahvistuskoodin, koodi ei ole voimassa. Lisää kortti uudelleen, pyydä uusi koodi ja yritä uudelleen.
  • Lähetä vahvistusasiakirjat, jos sinulla on sellaiset.
    • Asiakirjojen lähettämistä ei voi käyttää YouTube- ja Google Store ‑ostosten vahvistuksessa.
  • Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ratkaise ongelmaa, käytä toista maksutapaa.

Väliaikaista veloitusta ei ole hyvitetty

Jos tililtäsi on tehty veloitus, hyvityksen näkymiseen tilillä voi mennä enintään 30 päivää.

Jos et käytä vahvistuskoodia, hyvitys käsitellään 14 päivän kuluessa. Kun hyvitys on käsitelty, se näkyy tililläsi viimeistään kahden viikon kuluessa.

Jos et saa hyvitystä 30 päivän kuluessa, ota yhteyttä Google-tukeen.