Corregir problemes relacionats amb els codis de verificació de la forma de pagament

Si se't demana que verifiquis la forma de pagament, és possible que puguis completar la verificació amb una retenció o un càrrec temporal a l'extracte o a l'historial de transaccions de la targeta. Si tens problemes amb els codis de verificació, segueix els passos que s'indiquen a continuació.

Important: és possible que el codi no es mostri a les transaccions immediatament. Espera un parell de dies abans de resoldre el problema.

Per resoldre un problema immediatament, pots:

• Enviar documents per a la verificació, si l'opció està disponible.
    • El mètode de pujada de documents no està disponible per a la verificació de compres de YouTube i Google Store.
  • Utilitzar una altra forma de pagament.

Per a qualsevol problema amb el codi de verificació, segueix els passos següents per resoldre'l.

S'ha rebut un missatge d'error en sol·licitar un codi

Si reps el missatge d'error "No s'ha pogut enviar el codi", pots provar el següent:

• Afegir fons al compte i tornar-ho a provar.
  • Confirmar que tota la informació associada a la targeta és correcta, com ara el nom, l'adreça i el CVC. Si és correcta, prova de tornar a afegir la targeta.
  • Envia documents per a la verificació, si estan disponibles.
    • El mètode de pujada de documents no està disponible per a la verificació de compres de YouTube i Google Store.

Consell: si no funciona cap d'aquests passos, utilitza una altra forma de pagament.

No es pot trobar cap codi

Si no trobes el codi de verificació:

1. Ves a l'extracte de la targeta o a l'historial de transaccions de la targeta que vols verificar.
  2. Cerca una retenció o un càrrec temporal d'1,95 USD anomenat "GOOGLE". Aquest import varia segons la moneda.
  3. Al costat de la retenció temporal i de l'identificador, hi ha un codi de verificació de 6 dígits. Pots trobar l'identificador quan introdueixis el codi de verificació a payments.google.com.

Si no pots trobar el codi i han passat més de 7 dies des de la sol·licitud, pots:

• Verificar amb documents, si és una opció.
    • El mètode de pujada de documents no està disponible per a la verificació de compres de YouTube i Google Store.
  • Utilitzar una altra forma de pagament.

No s'accepta el codi

Si no s'accepta el codi:

• Assegura't d'introduir el codi de verificació de la targeta correcta.
  • Comprova quant de temps ha passat des que vas sol·licitar el codi. Si han passat més de 14 dies, el codi ha caducat i has de tornar a provar la verificació.
  • Si has suprimit la targeta després de sol·licitar un codi de verificació, el codi no serà vàlid. Torna a afegir la targeta, sol·licita un codi nou i torna-ho a provar.
  • Si el codi té menys de 6 dígits, envia els documents per a la verificació, si estan disponibles.
    • El mètode de pujada de documents no està disponible per a la verificació de compres de YouTube i Google Store.

Consell: si no funciona cap d'aquestes opcions, utilitza una altra forma de pagament.

No es pot introduir el codi

Si no pots introduir el codi, prova aquestes opcions:

• Si has suprimit la targeta després de sol·licitar el codi de verificació, el codi no serà vàlid. Torna a afegir la targeta, sol·licita un codi nou i torna-ho a provar.
  • Envia documents per a la verificació, si estan disponibles.
    • El mètode de pujada de documents no està disponible per a la verificació de compres de YouTube i Google Store.
  • Si no funciona cap d'aquestes opcions, utilitza una altra forma de pagament.

No he rebut cap reembossament pel càrrec temporal

Si se t'ha cobrat al teu compte, el reembossament pot tardar fins a 30 dies a mostrar-se.

Si no fas servir el codi de verificació, el reembossament es processarà en un termini de 14 dies. Un cop s'hagi processat el reembossament, pot tardar fins 2 setmanes més a mostrar-se al teu compte.

Si no reps cap reembossament al cap de 30 dies, contacta amb l'assistència de Google.