Stel kwessies met betaalmetode-verifikasiekodes reg

Indien jy gevra word om jou betaalmetode te verifieer, sal jy dalk die verifikasie met ’n tydelike terughouding of heffing op jou kaart se transaksiegeskiedenis of staat kan voltooi. As jy kwessies met verifikasiekodes het, moet jy die stappe hieronder volg.

Belangrik: Die kode sal dalk nie dadelik in jou transaksies verskyn nie. Wag ’n paar dae voordat jy foutspoor.

Om ’n kwessie onmiddellik op te los, kan jy die volgende doen:

Om enige probleme met die verifikasiekode op te los, moet jy die stappe hieronder vir jou kwessie volg.

Het ’n foutboodskap gekry toe ’n kode aangevra is

As jy die foutboodskap “Kon nie kode stuur nie” kry, kan jy die volgende probeer:

• Voeg fondse by die rekening en probeer weer.
  • Bevestig dat al die inligting wat met jou kaart geassosieer word, soos naam, adres en CVC, korrek is. Indien dit korrek is, kan jy weer probeer om die kaart by te voeg.
  • Dien dokumente in om te verifieer, indien dit beskikbaar is.

Wenk: Indien geen van daardie stappe werk nie, moet jy ’n ander betaalmetode gebruik

Kan nie ’n kode vind nie

Indien jy nie die verifikasiekode kan vind nie:

1. Gaan na die kaartstaat of transaksiegeskiedenis vir die kaart wat jy wil verifieer.
  2. Vind ’n tydelike terughouding of heffing van $1,95 USD genaamd “GOOGLE”. Hierdie bedrag wissel volgens geldeenheid.
  3. Daar is ’n 6-syfer-verifikasiekode langs die tydelike terughouding en identifiseerder. Jy kan die identifiseerder vind wanneer jy die verifikasiekode op pay.google.com invoer.

As jy nie die kode kan vind nie en dit meer as 7 dae is sedert jy dit aangevra het, kan jy die volgende doen:

Die kode is nie aanvaar nie

Indien die kode nie aanvaar is nie:

• Maak seker dat jy die verifikasiekode vir die korrekte kaart invoer.
  • Kyk hoe lank gelede jy die kode aangevra het. Indien dit meer as 14 dae is, het die kode verval en moet jy weer verifikasie probeer.
  • As jy die kaart uitgevee het nadat jy ’n verifikasiekode aangevra het, sal die kode nie geldig wees nie. Voeg weer die kaart by, vra ’n nuwe kode aan en probeer weer.
  • Indien die kode minder as 6 syfers is, moet jy dokumente indien om te verifieer, indien dit beskikbaar is.

Wenk: Indien nie een van hierdie opsies werk nie, moet jy ’n ander betaalmetode gebruik.

Kan nie die kode invoer nie

As jy nie die kode kan invoer nie, moet jy hierdie opsies probeer:

• As jy die kaart uitgevee het nadat jy die verifikasiekode aangevra het, sal die kode nie geldig wees nie. Voeg weer die kaart by, vra ’n nuwe kode aan en probeer weer.
  • Dien dokumente in om te verifieer, indien dit beskikbaar is.
  • Indien nie een van hierdie opsies werk nie, moet jy ’n ander betaalmetode gebruik.

Het nie ’n terugbetaling vir die tydelike heffing gekry nie

Indien jou rekening gehef is, kan dit tot 30 dae neem vir die terugbetaling om in jou rekening te verskyn.

Indien jy nie die verifikasiekode gebruik nie, sal die terugbetaling binne 14 dae verwerk word. Nadat die terugbetaling verwerk is, kan dit nog tot 2 weke neem voordat die terugbetaling in jou rekening verskyn.

Kontak Google Steundienste as jy ná 30 dae nog nie ’n terugbetaling gekry het nie.