Com ajuda Google Pay a mantenir la privadesa de les teves dades

Quan utilitzes Google Pay, l'aplicació desa elements i activitat al teu Compte de Google, com ara:
  • Transaccions.
  • Formes de pagament, com ara les targetes de dèbit o de crèdit.

Tu controles com es fan servir aquestes dades. Pots canviar el contingut que es desa i gestionar la privadesa i la personalització a Google Pay en qualsevol moment.

Com funciona la configuració de privadesa de Google Pay

Personalització a Google Pay
Important: aquesta opció de configuració no canvia la manera en què les compres es desen i s'utilitzen en altres serveis de Google (com ara les aplicacions que compres a Play o les pel·lícules que llogues a YouTube). Els passis de Wallet, com ara els bitllets i les targetes de fidelització, s'emmagatzemen i es gestionen per separat a la configuració dels passis de Wallet.
Si actives l'opció de configuració "Personalització a Google Pay", pots utilitzar Google Pay per rebre ofertes i promocions similars de botigues on compris i recomanacions sobre com pots estalviar.

Aquesta opció està desactivada de manera predeterminada. Si l'actives, l'aplicació personalitza la teva experiència de Google Pay en funció de:

• La teva activitat i determinats elements, com ara les transaccions i les formes de pagament.
  • Altres dades, com ara el lloc on vas fer una compra.

Quan aquesta opció de configuració està desactivada:

• Google Pay continua funcionant. Per exemple, podràs continuar fent pagaments sense contacte, però és possible que les ofertes que trobis siguin menys rellevants.
  • Alguns elements i activitats es desen igualment per proporcionar el servei, però no s'utilitzen per a la personalització a Google Pay.
Compartir que tens Google Pay amb empreses que no són de Google
Important: si aquesta opció de configuració està desactivada, és possible que quan tramitis una compra en línia continuïs veient Google Pay com a opció perquè algunes empreses la mostren a tothom.
Aquesta opció de configuració et pot ajudar a utilitzar Google Pay per pagar de manera ràpida i segura quan compres amb altres empreses. Està activada de manera predeterminada per permetre que Google indiqui a altres empreses que pots pagar amb Google Pay.
Compartir la informació que Google Payment Corp. (GPC) té desada sobre la teva solvència amb altres empreses de Google
Si aquesta opció de configuració està activada, determinades dades com l'activitat de valor emmagatzemada poden utilitzar-se per ajudar a determinar si compleixes els requisits per als serveis i productes addicionals de Google. Per exemple, si decideixes comprar un dispositiu nou a Google Store, és possible que compleixis els requisits per pagar-lo a terminis.

Per què estem obligats a proporcionar aquesta opció de configuració

Aquesta opció de configuració és obligatòria en virtut de la Llei d'informes imparcials de crèdit dels EUA, 15 USC § 1681a(d)(2)(A)(iii).
Compartir la teva informació personal que Google Payment Corp. (GPC) té desada amb altres empreses de Google amb finalitats relacionades amb el màrqueting
Si aquesta opció de configuració està activada, determinades dades com l'activitat de valor emmagatzemada poden ajudar Google a recomanar productes i funcions que puguin ser rellevants per a tu. Google Pay mai no vendrà el teu historial de transaccions a tercers ni el compartirà amb la resta de Google per segmentar anuncis.
Important: si t'has registrat en un altre programa, com ara el de recompenses de Google Pay, és possible que GPC comparteixi la teva informació encara que t'hagis donat de baixa.

Per què estem obligats a proporcionar aquesta opció de configuració

Aquesta opció de configuració és obligatòria en virtut de la Llei d'informes imparcials de crèdit dels EUA, 15 USC § 1681a(d)(2)(A)(iii).

Com protegim les teves dades

• No venem la teva informació a ningú: Google Pay mai no vendrà el teu historial de transaccions a tercers ni el compartirà amb la resta de serveis de Google per segmentar anuncis.
  • Requerim que desbloquegis l'aplicació per a cada ús: per a la teva seguretat, has de configurar un bloqueig de pantalla al telèfon per utilitzar l'aplicació Google Pay. Cada vegada que s'obri l'aplicació Google Pay, hauràs de desbloquejar la pantalla per poder utilitzar-la.
  • Protegim el teu Compte de Google per ajudar-te a bloquejar l'accés no autoritzat a les teves dades: el teu Compte de Google inclou seguretat integrada dissenyada per detectar i bloquejar amenaces com ara contingut brossa, programari maliciós i virus. Amb aquesta seguretat integrada, les dades de Google Pay que tens emmagatzemades al teu Compte de Google estan més protegides contra accessos no autoritzats.

Com gestionem les teves dades

Google Pay i Google Wallet recullen certa informació per oferir serveis al teu dispositiu. Part d'aquesta funcionalitat utilitza Serveis de Google Play.

Informació que Google Pay pot recollir

Google Pay pot recollir qualsevol dels elements següents en funció dels serveis que utilitzis:

• Informació personal, com ara el nom, les adreces, el número de telèfon, l'adreça electrònica i l'identificador de dispositiu o altres identificadors: es poden recollir i utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com ara la configuració i l'ús d'una targeta a Google Pay, i amb la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment, i la gestió del compte, entre altres finalitats.
  • Informació financera, com ara la targeta de crèdit, la targeta de dèbit o el número de compte bancari, l'historial de compres, la informació de crèdit o altres dades financeres: es poden recollir i utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació (per exemple, per ajudar-te a completar les compres de manera segura amb Google Pay).
  • Informació de la ubicació: es pot utilitzar amb finalitats relacionades amb la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment quan afegeixis una targeta de pagament o de transport públic noves a Google Pay. A més, segons les preferències del teu Compte de Google, la informació de la ubicació també es pot utilitzar per a la funcionalitat de l'aplicació, com ara proporcionar detalls de la ubicació als teus rebuts.
  • Informació d'ús, historial de cerques des de l'aplicació, registres de bloquejos, diagnòstic i altres dades de rendiment de l'aplicació: es poden recollir amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació i d'analítica per supervisar l'estat i l'ús de l'aplicació.
  • Aplicacions instal·lades: es poden recollir amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com per exemple quan decideixes enllaçar l'aplicació del teu banc a Google Pay.
  • Missatges SMS: es poden utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment, com ara l'emplenament automàtic de contrasenyes d'un sol ús.
  • Fotos, adreces i contactes: es recullen per a la funcionalitat de l'aplicació per gestionar el teu Compte de Google.

Informació que Google Wallet pot recollir

Google Wallet pot recollir qualsevol dels elements següents en funció dels serveis que utilitzis:

• Informació personal, com ara el nom, les adreces, el número de telèfon, l'adreça electrònica i l'identificador de dispositiu o altres identificadors: es poden recollir i utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com ara la configuració i l'ús d'una targeta a Google Wallet, i amb la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment, i la gestió del compte, entre altres finalitats.
  • Informació financera, com ara la targeta de crèdit, la targeta de dèbit o el número de compte bancari, l'historial de compres, la informació de crèdit o altres dades financeres: es poden recollir i utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com per exemple per ajudar-te a completar les compres de manera segura amb Google Wallet.
  • Informació de la ubicació: es pot utilitzar amb finalitats relacionades amb la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment quan afegeixis una targeta de pagament o de transport públic noves a Google Wallet. A més, segons les preferències del teu Compte de Google, la informació de la ubicació també es pot utilitzar per a la funcionalitat de l'aplicació, com ara proporcionar detalls de la ubicació als teus rebuts.
  • Informació d'ús, historial de cerques des de l'aplicació, registres de bloquejos, diagnòstic i altres dades de rendiment de l'aplicació: es poden recollir amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació i d'analítica per supervisar l'estat i l'ús de l'aplicació.
  • Aplicacions instal·lades: es poden recollir amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com per exemple quan decideixes enllaçar l'aplicació del teu banc a Google Wallet.
  • Missatges SMS: es poden utilitzar amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment, com ara l'emplenament automàtic de contrasenyes d'un sol ús.
  • Fotos, adreces i contactes: es recullen per a la funcionalitat de l'aplicació per gestionar el teu Compte de Google.

Com gestiona les dades al Japó Serveis de Google Play per a pagaments

Serveis de Google Play per a pagaments recull i utilitza determinada informació per configurar i oferir serveis relacionats amb els pagaments als usuaris.

Informació que Serveis de Google Play per a pagaments pot recollir
  • Informació personal, com ara el nom, les adreces, el número de telèfon, l'adreça electrònica i l'identificador de dispositiu o altres identificadors: s'utilitzen amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com ara la configuració i l'ús d'una targeta a Google Pay, i amb la prevenció de fraus, la seguretat i el compliment, i la gestió del compte, entre altres finalitats.
  • Informació financera, com ara la targeta de crèdit, la targeta de dèbit o el número de compte bancari, l'historial de compres o altres dades financeres: s'utilitzen amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com ara per ajudar-te a completar les compres de manera segura amb Google Pay.
  • Informació d'ús, com ara registres de bloquejos, diagnòstics i altres dades de rendiment de l'aplicació: s'utilitza amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació i d'analítica per supervisar-ne l'estat i l'ús.
  • Aplicacions instal·lades: s'utilitzen amb finalitats relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació, com ara per interaccionar amb les aplicacions del sistema de partners requerides per les xarxes regionals de pagament.
Seguretat i control
  • Per motius de seguretat, les dades s'encripten en trànsit.
  • Les dades de pagament en repòs que utilitza Serveis de Google Play per a pagaments s'emmagatzemen sempre de manera segura al xip d'element de seguretat (SE) local del dispositiu.
  • Actualment, Serveis de Google Play per a pagaments està disponible en dispositius amb un xip SE integrat.
  • Serveis de Google Play per a pagaments ve preinstal·lat als dispositius Android aptes. Si desinstal·les l'aplicació manualment, se suprimeix del dispositiu. Si decideixes desinstal·lar l'aplicació, pot ser que determinades funcions relacionades amb els pagaments de les aplicacions de Google tinguin una funcionalitat baixa o no funcioni. Si necessites utilitzar aquestes funcions més endavant, és possible que se't demani que tornis a instal·lar l'aplicació. Per exemple, pot ser que Google Pay ja no mostri el saldo actual de les targetes de diner electrònic.

Gestionar i suprimir les dades de Google Pay

Gestionar la configuració de les dades i la personalització
  1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Pay.
  2. A la part superior dreta, toca el cercle del compte i, a continuació, Configuració.
  3. Toca Privadesa i seguretat i, a continuació, Dades i personalització.

També pots accedir a aquestes opcions de configuració des del teu Compte de Google a la pàgina Gestiona la teva experiència de Google Pay.

Consell: els passis de Wallet, inclosos els bitllets i les targetes de fidelització, s'emmagatzemen i es gestionen per separat a la configuració dels passis de Wallet.

Suprimir transaccions de pagaments i altres activitats
Les transaccions i l'activitat de pagaments es poden suprimir del teu Compte de Google i deixaran de mostrar-se a Google Pay. És possible que Google hagi de conservar certa informació sobre les transaccions per garantir que els nostres serveis continuïn funcionant o per complir els requisits empresarials i legals.
  1. A l'ordinador, ves a account.google.com.
  2. A l'esquerra, selecciona Pagaments i subscripcions. Si no trobes aquesta opció, desplega la finestra del navegador.
  3. Selecciona Gestiona la teva experiència de Google Pay.
  4. En aquesta pàgina pots suprimir l'activitat que ja no vulguis.
    1. Per suprimir elements concrets: al costat de l'element, selecciona Més Més i, a continuació, Suprimeix.
    2. Per suprimir tots els elements d'una data concreta: al costat de la data, selecciona Suprimeix Delete.
    3. Per suprimir tots els elements: selecciona Suprimeix i, a continuació, Sempre.
Baixar dades de Google Pay des del teu Compte de Google
Obtén més informació sobre com pots baixar les teves dades de Google Pay.